На фестивалі зцілюватимуть енергією

На фестивалі зцілюватимуть енергією
Фестиваль практичної психології та духовних практик “Системи розвитку та духовного збагачення людини” вперше пройде у Тернополі цими вихідними.

24 та 25 травня у приміщенні Європейського університету, що на пр. Бандери, зберуться фахівці з психології та духовних практик. Організовує дійство “Центр Гармонія”.
— Я щасливий з того, що мені вдалося зібрати дуже хороших фахівців на цей фестиваль, – каже один із організаторів фестивалю Дмитро Вакуленко. – У нас будуть майстри близько 16 напрямків. Під час фестивалю пройдуть їхні короткі презентації, обговорення та практичне знайомство з напрямками, методами і тренінгами.
На фестивалі будуть представлені так практики розвитку людини як Цигун та Рейкі, бойові мистецтва Айкідо та Тай-цзи-цюань. Також на фестивалі можна буде ознаймитися з методами практичної психології. Увечері в неділю, 25 травня, дійство завершиться концертом.
– У рамках фестивалю кожен зможе пройти сеанс Рейкі, тобто зцілення Божественною енергією, – розповідає Дмитро Вакуленко. – Також бажаючі зможуть пройти діагностику по Рейкі. Таким чином людина і ознайомиться з цим методом, і отримає внутрішнє оздоровлення свого організму.
За участь у фестивалі впродовж двох днів потрібно буде заплатити 110 грн. Якщо виявите бажання бути присутнім лише день, слід викласти 70 грн. Для сутеднтів, сімейних пар, груп з 10 людей та пенсіонерів є знижки. Програма фестивалю починається об 11 годині, а закінчується о 18.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Якщо не хочете мати великих проблем не зв'язуйтеся з Рейкі і Цигун . Промиють мозок !!!
  • Anonymous

    Колись я був в цій секті!! Тікайте від неї подальше!! Бережіть родичів і друзів!! Це обман!!!! Цигун, астрал, карма, чакри, інь, янь, реінкарнація, божественна енергія - це все обман!! Нічого особистого у відношенні до Дмитра Вакуленка!! Хороший хлопець!!

    Anonymous reply Anonymous

    дуже просто назвати якийсь напрям "сектою". вважаю, що недоречно комусь радити втікати чи навпаки - займатись котроюсь із духовних практик. якщо людина переймається своїм духовним розвитком - вона має право СПРОБУВАТИ. якщо це - ЇЇ - вона залишиться. якщо ні - шукатиме інший напрям.

    Anonymous reply Anonymous

    Я не просто "називаю" , я констатую факт! Я був там!! Нехай моя думка послужить для когось, хто приймає рішення по цьому фестивалю!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Заходила на той їхній сайт,нічого спільного з психологією не побачила,одні сектанські штучки для людей які не вірять в Бога..

    Anonymous reply Anonymous

    Коли побачила оголошення про "фестиваль практичної психології", подумала: нарешті, хоч щось робиться, що пов"язане з психологією! Та де там! Власне психологією там і не пахне. Сказано було, що буде щось з позитивної психотерапії, але на сайті жодної інфи про це. Напевно, назва підходить до їхніх духовних практик, які з психологією нічого спільного не мають!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up