Трагічна смерть на Тернопільщині: молодого чоловіка вбило струмом

Трагічна смерть на Тернопільщині: молодого чоловіка вбило струмом

Чоловіка ударило струмом, коли він поліз із друзями до трансформаторної будки.

8 лютого о 15. 48 виїжджала районна бригада швидкої у с. Постолівка Гусятинського району, де уже не змогла надати допомогу 30-річному пацієнтові. Чоловіка ударило струмом. Сила удару була 10 тисяч вольт. Приїхавши на місце події медики змушені були констатувати біологічну смерть, що настала до приїзду бригада швидкої допомоги, від смертельного удару струмом, про це повідомив М. Джус, генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини.

8 лютого побільшало викликів на переохолодження, нещасні випадки, а також побутові травмування.

Снігопад та переметені дороги завдали чимало клопотів службі екстреної меддопомоги нашої області.

Відео дня

Так, 8 лютого о 15.12 районна бригада швидкої намагалася пробитися снігами в с. Жабиня Зборівського району. Негайної допомоги потребував 52-річний пацієнт, який сильно травмував ногу. Люди, які викликали швидку, зуміли знайти трактор, що розчищав дорогу для проїзду машини екстреної допомоги. Після наданої медичної допомоги пацієнта, із діагнозом закритий перелом лівого стегна, шпиталізовано у Зборівську райлікарню.

Відзначилося 8 лютого й обмороженнями та переохолодженнями. Так, о 5.05 бригада швидкої виїжджала на вул. Протасевича, де надавала допомогу 42-річному пацієнтові, який лежав на вулиці. За словами потерпілого, після вживання спиртного із друзями, він вийшов на вулицю, впав й уже не зміг встати. На місці події уже були працівники поліції, які й викликали швидку. У стані загального переохолодження, обмороженням пальців рук 1-2 ступеня, у стані алкогольного сп’яніння пацієнта, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у другу міську лікарню.

8 лютого о 7.43 уже районна бригада швидкої виїжджала у с. Малі Дедеркали Шумського району, де надавала допомогу 50-річному пацієнтові. Із діагнозом загальне переохолодження, обмороження кистей двох рук 1 ступеня, пацієнта, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у Шумську райлікарню.

8 лютого об 11.45 районна бригада швидкої виїжджала у с. Мартишківці Лановецького району, де надавала допомогу 37-річному пацієнтові. Із діагнозом загальне переохолодження, обмороження фаланг пальців кисті 1 ступеня, у стані алкогольного сп’яніння пацієнта, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у Лановецьку райлікарню.

8 лютого о 10.37 виїжджала швидка на ДТП, що сталося на вул. Будного в Тернополі. 59-річну жінку на пішохідному переході збило авто «Сітроен». Із підозрою на розтягнення зв’язок лівого плеча пацієнтку, після наданої медичної допомоги, доставлено у травмопункт.

8 лютого о 13.26 районна бригада швидкої виїжджала у с. Виноградне Заліщицького району, де надавала допомогу 57-річному пацієнтові, що отруївся чадним газом. За словами його доньки, уночі вони прокинулись від того, що їм стало погано. Ймовірно, від витоку чадного газу з котла. Після наданої медичної допомоги пацієнта, із діагнозом отруєння чадним газом, шпиталізовано у Товстенську райлікарню.

Були 8 лютого й побутові травмування. Так, о 8.07 бригада швидкої виїжджала на вул. Корольова, де надавали допомогу 22-річній пацієнтці. За словами жінки, через власну необережність вона впала в квартирі й відразу відчула різкий біль у нозі. На ранок нога набрякла, болі посилилися. Медики швидкої діагностували у пацієнтки закритий перелом правої малогомілкової кістки. Після наданої медичної допомоги потерпілу шпиталізовано в університетську лікарню.

8 лютого було й падіння з висоти. О 19.05 бригада швидкої виїжджала на вул. Фабричну, де надавала допомогу 52-річному пацієнтові. Зі слів потерпілого, він упав з драбини висотою три метри під час виконання ремонтних робіт з опалення. Із травмою грудної клітки пацієнта, після наданої медичної допомоги, доставлено у травмопункт.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Міша Болюх

    Це звісно сумно, але чого він там з друзями опинився
  • Володимир Семчук

    Робив селфі!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up