«Боюся за маму, бо в неї – кір»: донька просить допомогти зібрати кошти на лікування

«Боюся за маму, бо в неї – кір»: донька просить допомогти зібрати кошти на лікування
  • Хвороба не вибирає ні за віком, ні за іншими показниками. Жительці села Богданівка, що в Підволочиському районі, потрібні кошти на лікування.
  • У неї діагностували кір, вона – ще й інвалід 2-ої групи. Прийомна донька Надія Бойчук просить допомогти врятувати її маму.
  • Сама жінка виховує чотирьох діток, заощаджень не має, тому звертається до небайдужих.

- Допоможіть врятувати мою маму! У неї кір, є ускладнення, бо вона має інші супутні захворювання, - розповідає жінка. – Щодня на лікування йде мінімум 900-100 грн. Ми не в змозі самостійно оплачувати рахунки, просила знайомих допомогти, звертаюсь до всіх, хто має можливість якось зарадити нашій ситуації.

За словами жінки, у червні минулого року на кір перехворіла її найменша донечка, вони тоді довго лікувалися, були в реанімації. На щастя, минулося. А ось знов біда, яка шокувала всю родину.

- Мама просто кашляла, у неї піднялася температура. Вона живе у Підволочиському районі, а  ми в Тернополі. Приїхала сюди електричкою, мала до лікаря піти показатися. Але на вокзалі їй стало зле, швидка госпіталізувала її в лікарню швидкої допомоги. Там вона вже третій день, - продовжує вона.

Відео дня

До хворої пані Надію не пускають, але вона спілкується з медичним персоналом, передає ліки.

- Мама дуже виснажена, кашляє, їй важко дихати, уже додалася висипка на тілі. Важко ковтати, не може нічого їсти. Ми думали, що це просте ГРВІ, а виявилось, що ні. Їй 57 років, тому хвороба перебігає важче. Я дуже надіюсь, що вона швидко одужає, - говорить співрозмовниця.

Про доньку хворої Надію Бойчук раніше писали місцеві ЗМІ. На її долю випадало багато випробувань. Вона – вдова, мама чотирьох діток, із якими вони тісняться у маленькій кімнаті гуртожитку. У найменшої донечки – також проблеми зі здоров’ям, вона має вроджену ваду серця. Через скрутне матеріальне становище тернополянка не може самотужки впоратися із бідою.

Головний лікар Тернопільської міської лікарні швидкої медичної допомоги Ярослав Чайківський розповідає, що Любов Заплітна є пацієнткою інфекційного відділення. Наразі стан жінки – середньої важкості, адже, крім кору, вона має ще інші супутні захворювання.

- Перші три доби недуга супроводжується підвищенням температури, недомаганням, слабкістю, головним болем. У хворої є всі ці симптоми. Ускладнень поки що немає. Але стан перебігу хвороби важкий. Враховуючи наявність супутніх захворювань, жінці потрібна дезінтоксикаційна терапія. Частиною медикаментів забезпечує заклад, але багато препаратів родина мусить купувати самостійно. У лікарні хвора буде мінімум 14 днів, і це при умові, що її стан не погіршиться, - зауважує він.

Донька хворої та всі її онуки звертаються до кожного з проханням допомогти. Не будьмо байдужими!

 

Реквізити:

5167985660756719

Бойчук Надія Степанівна

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Liubov Kovalchuk

    От блін не можу з тих коментів. У всьому винна держава. Я сама зараз сиджу з кором, але не звинувачую в тому президента. Я звинувачую тих, хто не вакцинується і тільки їх.
  • Ольга Гладчук

    До чого дійшло за все треба платити, якщо немаєш грошей, помирай.Це не держава, одне жирує а люди прості страждають.
  • Olha Hgynda

    Господи Боже допоможи цій жінці
  • Ксенька Гедз

    Господи помилуй.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up