"Мамина надія і опора": допоможіть тернополянину, який попав в аварію, вийти із коми

"Мамина надія і опора": допоможіть тернополянину, який попав в аварію, вийти із коми
  • Іван Шуль потрапив в ДТП на вулиці Тарнавськогов Тернополі увечері 29 липня. З того часу чоловік до тями не приходить та знаходиться в реанімації.
  • Рідні просять фінансової допомоги, бо чоловік жив разом з мамою-пенсіонеркою, яка сама не може оплатити лікування сина. 

- Будь ласка, благаю допоможіть! Кожна копійка дорога! Давайте подаруємо життя моєму єдиному синові Івану, - таке повідомлення надійшло на сторінку нашої сторінки від мами чоловіка, який потрапив у ДТП кілька днів тому. 

Аварія трапилась 29 липня на вулиці Тарнавського в Тернополі. Деталі ДТП читайте в матеріалі: "На Тарнавського збили чоловіка на пішохідному переході. На місці є поліція і швидка"

Іван три дні без свідомості

Журналістка поспілкувалась із тіткою потерпілого Марією Шпит. Жінка розповідає, що чоловік жив разом з 66-річною мамою, яка зараз просто шокована від того, що сталось. 

Відео дня

- Він єдина мамина надія і опора, - каже пані Марія. - Ми просто зараз хочемо, щоб все добре закінчилось, щоб він вийшов із коми. Це найголовніше. Мама жила вдвох з ним. Сама пенсіонерка, тому коштів на лікування не має. 

Вже три дні чоловік знаходиться без свідомості в Тернопільській університетській лікарні, у відділенні інтенсивної терапії. Через карантин рідні навіть не мають змоги побачити його, лише купують та передають ліки.

У Івана Шуля, внаслідок ДТП,  відкрита черепно мозкова травма, перелом основи та скріплення черепа справа, перелом кістко-лицевого черепа справа, переломи ребер, тріснуті легені, перелом носа, щелепи, шиї, ноги та багато інших травм.

- Наразі ми не спілкувались з чоловіком, який був за кермом авто, яке здійснило наїзд на Івана, лише в понеділок ми маємо йти до слідчого, - говорить Марія Шпит. - Я не можу нічого сказати, бо горе в нашій сім'ї і горе в сім'ї того чоловіка. Одразу після аварії чоловік намагався поговорити з мамою потерпілого, моєю сестрою, але тоді ми були шоковані тим, що сталось. 

Сім'ї потрібна допомога. Адже з усіх доходів, лише пенсія мами Івана. Не будьте байдужими. 

Як проходить слідство у справі ДТП, журналісти "20 хвилин" повідомлять згодом. 

Довідка

Реквізити для перерахування коштів на лікування:

Шуль І.М. можна перерахувати на картковий рахунок мами:

5168 7427 2389 3974 – АТ КБ «ПриватБанк» (Шуль Ірина Іванівна)

Тел.  0680261437, - Шпит Марія, тітка потерпілого.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (354)
  • Оксана Мацюк

    +++++
  • Оксана Кірілкова

    ++++++++++++++++
  • Тетяна Панькевич

    ++++
  • Дмитро Равх

    +++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up