У ТНЕУ просять врятувати життя Володимиру Паучку

У ТНЕУ просять врятувати життя Володимиру Паучку
Негайної допомоги потребує викладач ТНЕУ - Паучок Володимир Костянтинович. У чоловіка нещодавно діагностували гостру лейкемію.


Тож колеги з вишу просять допомогти з лікуванням, просять усіх небайдужих долучитись до збору коштів для проведення хіміотерапії



- Не будьте байдужими, адже тривога й проблеми можуть постукати у двері до кожного. Разом ми зможемо подолати недугу й підтримати нашого колегу, - закликають у виші. -  Кожна гривня – це маленький внесок у перемогу над хворобою. Будьмо людьми! Протягнімо руку допомоги!

Кошти, як повыдомляє прес-служба ТНЕУ,  можна приносити на кафедру економічної кібернетики та інформатики. Телефон: 12-332; 067-660-57-24, Оксана Олексіївна. Номер картки 5489-6810-0886-8958, банк «Аваль».

- Володимир Костянтинович надзвичайно добра людина, чуйна, хороша,  завжди відгукується на прохання студентів, колег,  - каже викладач кафедри економічної кібернетики та інформатики Христина Ліп’яніна. – Тож і ми дуже хочемо допомогти. Зібрати кошти на першої хімії треба за два тижні, оскільки хвороба швидко прогресує. Орієнтовна сума – 100 тисяч, оскільки має бути шість «хімій». Скільки саме треба, навіть лікарі не кажуть, оскільки ці хіміотерапії є різної вартості. Тож чим більше зберемо, тим дорожчу і кращу «хімію» можна буде застосувати. 

Про хворобу в університеті дізнались нещодавно. Так, за словами колеги, пан Володимир спершу почав кашляти. Тому пішов на обстеження в тубдиспансер, там і запідозрили про біду. Звідти чоловік уже потрапив в гематологію. Третього листопада уже мав довідку.

Окрім того, колеги просять зголоситись усіх, хто має групу крові ІІІ+. Адже пану Володимиру терміново потрібне переливання крові. 

- Двоє людей уже зголосились, - додає пані Христина. – Ще кількох треба. Сподіваюсь, до понеділка, 10 листопада, знайдемо. Адже людям ще треба буде пройти обстеження, оскільки переливання крові мають робити у четвер, 13 листопада. 

Відео дня


Охочі допомогти можуть звертатись за телефоном до пані Христини 096-800-09-65. Або ж на кафедру економічної кібернетики та інформатики. Телефон: 12-332; 067-660-57-24, Оксана Олексіївна.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up