«Тернопіль - 4» митиме бійців в зоні АТО

«Тернопіль - 4» митиме бійців в зоні АТО
Буржуйку-бойлер розробили тернопільські умільці. На складі №2 Логістичного центру допомоги бійцям АТО універсальний пристрій, за допомогою якого можна підігріти воду, обігріти приміщення, підігріти їжу та просушити одяг, вже виготовили. Для зручності приварили гаки, які дозволяють кріпити буржуйку на корпус бойової техніки

Унікальну буржуйку-бойлер «Тернопіль-4» розробили і виготовили на складі №2 Логістичного центру допомоги бійцям АТО.

Пристрій може нагрівати воду, аби солдати помились, обігріти приміщення, просушити одяг чи підігріти їжу.  

  • Ця буржуйка передбачена для невеликих підрозділів армії, що проводять систематичні пересування з місця на місце, - пояснив керівник складу №2 Логістичного центру допомоги бійцям АТО Тарас Білан. - Основні вимоги -  компактність, невелика вага, можливість кріплення на «броню». На передову польова лазня приїжджає раз в два тижні. А що робити між цим періодом?

Волонтери складу № 2 розробили з'йомний бойлер для підігріву води в військово-польових умовах.
- Все повинно бути просто, займати небагато часу при виробництві та бути корисним для бійця - як танк Т-34, або автомат Калашникова, - каже Тарас Білан. - Бойлер з'йомний. Це дозволяє підвісити його з гарячою водою до будь-якої гиляки на дереві, поставити на БМП, БТР чи танк та влаштувати для бійців гарячий душ.

Відео дня

Технічна довідка

Буржуйка – бойлер «Тернопіль - 4»

Компактність : висота - 30 см, довжина - 40 см. Вага 17 + - 3кг. Висорта бойлера – 80 см. Вага 22 кг. Буржуйка та бойлер виконані окремо. Це дозволяє використовувати за потреби  буржуйку для обігріву приміщення та приготування їжі. Для зручності приварені гаки, які дозволяють (навіть в гарячому стані) кріпити буржуйку та бойлер на корпус бойової техніки. Окремо наварено 12 трубок діаметром 21 мм з різних сторін для господарських потреб вояків.

Довідка

Адреса складу №2 Логістичного центру допомоги бійцям АТО: 46011, м. Тернопіль, вул. Ак. Дністрянського 10. Тел.: 068-587-45-53. 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки Від читача 11:32 До уваги внутрішніх переселенців, які оселилися на Тернопільщині, - служба зайнятості створила інформаційний ресурс для ВПО 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята 09:35 Паска, панетоне, коломба: чим відрізняється випічка на Великдень 09:01 Незряча дівчина з Тернополя довірилась молодикові «з інтернету», той обманув її на тисячі гривень 08:01 Чи працюватимуть банки на Великдень та травневі свята: графік 22:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 21:01 Загинув 23-річний воїн з Тернопільщини Павло Мізоцький 20:02 «Халява вічною не буває»: судили посадовця за хабар 500 доларів. За що вимагав і як покарали? 19:03 Скільки коштує м’ясо до Великоднього столу у Тернополі: порівняли ціни у супермаркетах та на ринку photo_camera 18:03 На Гайовій поклали новий асфальт: який вигляд має вулиця після реконструкції photo_camera 17:20 На Кременеччині віддали землю під сміттєпереробний завод, а отримали — борги за оренду в сотні тисяч 16:40 Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up