„Чоловік у костюмі має мати таку ж свободу рухів, як і без нього”

„Чоловік у костюмі має  мати таку ж свободу рухів, як і без нього”

Про секрети успіху розповів директор магазинуVoronin у Тернополі Ігор Ярославович.

- Коли відкрили фірму? Які особливості товарів (послуг), котрі пропонуєте?

Бренд Voronin був заснований в 1961 році Михайлом Вороніним - одним з найвидатніших українських модельєрів, якого називали Метром чоловічого костюму. Всесвітнє визнання отримав завдяки створенню унікального макетно-жилетного методу пошиття костюму без примірок (патент від 1968р.). В 2001р. було створено франчайзингову сітку завдяки якій одяг марки Voronin став доступним мешканцям 50-ти міст України, в тому числі і Тернополянам.

Почали співпрацю з концерном з невеликого відділу проте згодом магазин було повністю пере облаштовано на сучасний лад та під продукцію одного бренду – Voronin. З самого початку ми є єдиним офіційним представником цього бренду в нашій області.

Відео дня

- У чому полягає специфіка вашої роботи?

Конструкція, технологія та екологія - це основні напрямки бренду. Головне завдання - зробити так, щоб чоловік в костюмі мав таку ж свободу рухів, як і без нього. Особлива увага приділяється екологічній чистоті виробу.

Продукція бренду виготовляється на власному виробництві швацькій фабриці Voronin, яка є одним з лідерів швацької промисловості.  Торгова мережа представлена  більш ніж 80 фірмовими магазинами в Україні, країнах СНД та Європі.

- Хто є вашим клієнтом? 

Вагомим фактором успіху бренда Voronin стала чітка сегментація ринку і філософія компанії – якісні ідеї, якісна продукція і якісне обслуговування.

Модний дім Voronin випускає 4 лінії одягу для забезпечення потреб різних верств населення: Voronin DeLuxe – колекційні вироби VIP-класу, відшиваються індивідуально з елітних тканин.

Кожний виріб має унікальний дизайн, використовується ручна робота.

Voronin Exclusive – ексклюзивна лінія орієнтована на респектабельних клієнтів з високим рівнем доходів, виготовляється малими серіями. Для виробництва використовуються високоякісні натуральні тканини і частково ручна робота.

Voronin Classic – масова лінія класичних ділових костюмів. Ця лінія має широкий ціновий діапазон і модельний ряд, ЇЇ обирають керівники середньої ланки.

Voronin Signiture – молодіжна лінія, яка розробляється спеціально для задоволення смаків сучасного, прогресивного покоління.

Таким чином кожен чоловік може підібрати респектабельний костюм під свій смак та свій достаток.

- Чи важко було знайти кваліфікованих працівників? 

Особливих проблем з підбором персоналу ми не спостерігаємо оскільки маємо чітко сформовані правила та вимоги щодо поведінки та обслуговування клієнтів в нашому магазині. Це все викладено в письмовій формі та є обов`язковим для вивчення кожним новим працівником.

Також час від часу Модний дім «Voronin» організовує тренінги для персоналу та директорів фірмової мережі орієнтовані на підвищення кваліфікації. Загалом в нас дружній і ефективний колектив в якому зміна кадрів відбувається вкрай рідко.

- Які плани команди на наступний рік?

Плануємо дещо урізноманітнити асортимент, зокрема розпочати продаж лінії джинсів, розширити асортимент сорочок, піджаків. Хочемо впровадити додаткову послуги для наших клієнтів – безкоштовну підкладку брюк на місці, а також розпочати прийом заявок на індивідуальне пошиття костюмів лінії Voronin DeLuxe.

- Що відрізняє вас від  конкурентів?  

Унікальною властивістю костюмів Voronin є відчуття комфорту і можливість підібрати костюм на будь-яку фігуру. Як таке можливо? У багатьох брендах розмір костюма визначається за такими показниками як розмір і зріст. І якщо костюм на вас не "сів" — на жаль, доведеться шукати інший і обійти безліч магазинів. У Модному Домі «Voronin»  існує ще і третій показник — повнота, яка враховує особливості саме вашої комплекції. Більше 450 розмірів/зросту/повнот!

Розроблена нова конструкція костюмів, яка ще більше враховує рухи людини і зберігає зручність. Всі костюми виготовляються лише з натуральних тканин і мають спеціальне екологічне очищення. Костюм не зминається! Досить дати йому повисіти на вішалці і тканина вертає свою початкову форму. Це стало можливим завдяки спеціальним сумішевим натуральним тканинам і використанню дорогих високоякісних тонких і міцних вовняних тканин. Такий костюм зберігає форму виробу навіть після декількох хімчисток.

- Чому вирішили займатися цим бізнесом? 

Коли ми починали займатися цією справою вибір чоловічих костюмів в нашому місті був незначним. Більшість з запропонованої продукції була сумнівної якості і рідко відповідали заявленому розміру, що значно ускладнювало підбір особливо для нестандартних фігур. Відомі європейські бренди були недосяжні по ціні для пересічних тернополян. Відчувалась потреба в новому, якісному продукті та рівні обслуговування. Оскільки в костюмі Voronin поєднувались класичні традиції, висока якість, модні тренди та українська «прописка», сумнівів щодо вибору продукту не виникало.

- Розкажіть про рівень розвитку такого бізнесу в Тернополі.

Думаю, на даний момент чоловіки не мають проблем з вибором костюму у нашому місті. Ринок достатньо насичений і від сегментований, кожен може найти щось для себе.

- Які перспективи такого бізнесу

 Нажаль перспективи розвитку будь-якого бізнесу в наш час прямо залежні від економічної та політичної ситуації в нашій країні. Вони впливають на добробут і купівельну спроможність населення. Люди все частіше вибирають саме необхідне, оскільки є певна невизначеність у завтрашньому дні. Проте ми з оптимізмом дивимося в майбутнє. Нічого більш сучасного, ніж класичний костюм для ділового чоловіка ще не вигадано тому, думаю, нам буде над чим працювати у майбутньому.

- Чи допомагає вам сім’я у веденні справи?

Розпочинали співпрацю з брендом Voronin мої батьки, та згодом я перейняв їх справу і почав самостійно займатися реалізацією та просуванням даної продукції. Оскільки вони є обізнані в даній справі, я завжди до них прислухаюсь і час від часу звертаюсь за корисною порадою.

Мої жінка та донечка завжди мене морально підтримують та надихають . Вони пробуджують в мені стимул до дій, розвитку та руху вперед.

- Чи є у вас власна формула успіху?

Роби те, що тобі подобається. Вчися. Розвивайся. Аналізуй. Ніколи не зупиняйся на досягнутому. Хто стукає в двері, тому обов’язково відчинять.

ДОВІДКА “RIA ПЛЮС” 

 Ігор Ярославович народився 10/10/1986р. в м. Тернопіль

Сімейний стан – одружений, має доньку

Хобі  - футбол, катання на лижах, риболовля, активний відпочинок.

Контактний номер - 0677476707

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up