«ФЕРРІЗО» - найкращий салон шкіри та хутра в Тернополі (новини компаній)

«ФЕРРІЗО» - найкращий салон шкіри та хутра в Тернополі  (новини компаній)

Вже не вперше за результатами голосування у «Народному Бренді-2018» салон шкіри та хутра «Феррізо» визнаний найкращим у своїй сфері і нагороджений дипломом  та статуеткою богині перемоги «Ніки».

Салон шкіри та хутра «Феррізо» - це компанія, яка є лідером на Західній Україні. Найширша лінія сировини і досконалий менеджмент є свідченням того, що компанія динамічно розвивається і досягає високоефективного і в той же час недорого і доступного  циклу виробництва. Бренд «Ferrizo» - це насамперед ексклюзивність, індивідуальність та неповторність, це сучасні тенденції моди. У салоні представлений найширший асортимент виробів, який постійно оновлюється і дозволяє задовільнити потреби найвибагливіших клієнтів. «Ферізо» пропонує колекцію «Зима -2019», яка вражає якісним, модним, стильним дизайном шкіряних та хутряних виробів з норки, кролика, лисиці, шиншили, соболя, чорнобурки та бобра. Кожна з моделей по-своєму красива і розкішна! Також у магазині можна придбати аксесуари: сумки, шарфи, рукавиці, шапки, туфлі.

- Проект «Феррізо» в Україні - це тільки початок розвитку компанії,- говорить власник Ердал Оздемір. – Ми плануємо розширювати бізнес і відкрити фабрику з пошиття шкіряних і хутряних виробів у Тернополі. Товар будуть виготовляти з турецького матеріалу на якісному обладнанні, і, що дуже важливо для покупця, завжди можливий обмін та можливість індивідуального замовлення. Побудувати власну фабрику – це досить нелегкий процес, але від цього залежить і кінцева вартість товару, а в результаті, звісно, виграє покупець.  Найближчим часом планується відкриття модного магазину текстилю для жінок «FERRIZO WOMAN CLUB» на  вул. Крушельницької ,35.

Ердал Оздемір дуже дорожить своїми  клієнтами, тому кожного сезону проводить  для них різноманітні акції, модні покази, де серед покупців розігруються  цінні призи, путівки на відпочинок за кордон, грошові сертифікати, картки знижок. Старається  задовільняти найвибагливіші смаки кожного покупця.

Дана нагорода дає натхнення до роботи на наступний рік. Тому ще раз хочу подякувати усім, хто голосував за салон шкіри та хутра «Феррізо» в «Народному бренді», за визнання та довіру. Хочу привітати усіх тернополян з наступаючими святами і побажати щастя, радості, любові, добра та успіхів!

Ми завжди Вас раді бачити за адресою:

м. Тернопіль, вул. Кн Острозького, 1, тел. 096 777 50 06, www.ferrizo.com.ua

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up