«Inter-тур» – комфортний та стабільний відпочинок у будь-якому куточку планети (новини компаній)

«Inter-тур» – комфортний та стабільний відпочинок у будь-якому куточку планети (новини компаній)

Побачити світ – мрія багатьох людей. Кожен обирає те, що йому до душі: хтось – автобусні тури Європою, хтось – екзотичний відпочинок в Таїланді чи Індонезії, дехто прагне поніжитися під теплим сонечком в Єгипті чи Туреччині. Та який би цей відпочинок не був, усі ми хочемо, щоб він був справжнім відпочинком, щоб ми не турбувалися про замовлення квитків, бронювання готелю, замовлення екскурсій. Саме ці всі турботи бере на себе туристична агенція «Inter-тур», що знаходиться в Тернополі за адресою: вул. Брюкнера, 2.

«Inter-тур» працює на туристичному ринку Тернополя вже більше семи років. За цей час компанію відвідали сотні задоволених туристів, які побували в різних напрямках світу. До основних послуг «Inter-тур» належать:

  • відпочинок на морі в Туреччині, Єгипті, Греції, Хорватії, Італії, Албанії, Кіпрі, Іспанії, Болгарії, ОАЕ, Катарі;
  • екзотичні відпочинки в Таїланді, Китаї, Шрі-Ланці, Індонезії, Мексиці, Домінікані, на Мальдівах, Занзібарі;
  • екскурсії Європою;
  • дитячі та групові тури;
  • шопінг-тури Європою;
  • круїзи у різні напрямки.

При підборі будь-якої поїздки менеджери туристичної агенції намагаються зробити все, щоб клієнти були перш за все задоволені від поїздки. Як каже менеджер Олександра: «Для нас питанням пріоритету є репутація, коли людина отримає задоволення від поїздки, і коли для неї не виникатиме потреби самостійно вирішувати будь-які проблеми, а просто насолоджуватися відпочинком.

Дуже часто трапляється, що людина дуже довго збирає гроші на цю омріяну відпустку і її цікавить бюджетний варіант, навіть з гіршими умовами. У такому разі ми намагаємося зробити все можливе, щоб і в такому випадку їй було забезпечено тільки приємні враження.

Коли ж йде вибір між кількома варіантами, дорожчим і дешевшим, а разючої різниці немає, то ми переконуємо клієнтів, що не завжди варто платити більше».

Окрім цього, «Inter-тур» пропонує підтримку в заповненні анкет для отримання візи в США та Канаду. Іншим напрямком є медичне страхування іноземців, які приїжджають в Україну на навчання чи роботу, а також українців, що виїжджають з цією ж метою закордон.

Додатковими послугами туристичної агенції є:

  • бронювання та продаж авіаквитків (регулярних та чартерних рейсів);
  • продаж low-cost квитків (Ernest, Wizzair, Ryanair);
  • медичне страхування

Також, віднедавна «Inter-tour» відкрив для себе нову ланку – стажування українських студентів у Німеччині. Студенти мають можливість до 35 років обрати собі місце роботи на одному з німецьких підприємств, основна вимога бути студентом українського університету на денній чи заочній формі.

Який би напрямок наші клієнти не обрали, – продовжує Олександра, – ми намагаємося організувати їм максимально комфортний відпочинок. Коли людина закордоном, ми перебуваємо з нею на постійному зв’язку, щоб людина у будь-якому разі відчувала нашу підтримку і під час планування наступного відпочинку з радістю звернулася до нас знову.

м. Тернопіль

вул. Брюкнера 2 (біля кол. маг. «Молоко»)

(067) 350 54 01 Олександра

(067) 350 71 50 Віра Василівна (директор)
Viber + 38 (067) 350 54 01

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up