Клієнти ПриватБанку отримали найбільше держкомпенсацій на придбання сільгосптехніки (прес-служба банку)

Клієнти ПриватБанку отримали найбільше держкомпенсацій на придбання сільгосптехніки (прес-служба банку)

Клієнти ПриватБанку стали основними одержувачами компенсації в рамках державної програми часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки й обладнання вітчизняного виробництва. За даними банку, 51% виділених державою на цю програму коштів у минулому році отримали клієнти ПриватБанку. А за перші 4 місяці 2018 року можливістю купівлі техніки з частковою компенсацією її вартості скористалися 271 фермерське господарство та агропідприємство. З початку року сума виплачених держкомпенсацій за заявками клієнтів ПриватБанку перевищила 22,6 млн грн. Найактивнішими учасниками програми стали фермери та агрокомпанії з Полтавської, Вінницької, Запорізької та Кіровоградської областей.

«Ми створили найпростіший і найзручніший для аграріїв порядок участі в цій програмі, – говорить перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Сергеєв. – Подати документи для участі в новій програмі можна в будь-якому відділенні банку. З огляду на те, що ПриватБанк працює навіть у невеликих містах і селах, кожен фермер зможе взяти участь у програмі часткової компенсації без відриву від польових робіт».

ПриватБанк є уповноваженим банком державної програми компенсації, через який повинна проводитися оплата техніки й обладнання. Придбати сільськогосподарську техніку та обладнання вітчизняного виробництва можна як за допомогою кредитних програм банку, так і за рахунок власних коштів підприємств. У нинішньому році Постановою КМУ України № 86 від 07.02.2018 розмір компенсації був збільшений з 20% до 25%. Дія програми поширюється на сільгосптехніку та обладнання вітчизняного виробництва, які придбано після 01.01.2018.

З повною інформацією про програму та переліком документів можна ознайомитися на сайті банку, там же можна подати заявку на отримання компенсації.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up