Можна платити до 40% менше: як обрати найвигіднішого постачальника газу у Приват24 (новини компаній)

Можна платити до 40% менше: як обрати найвигіднішого постачальника газу у Приват24  (новини компаній)

В Україні споживачі газу можуть вибрати, в кого купувати газ та підключитися до газопостачальної компанії онлайн. Тепер це можна зробити за кілька кліків у Приват24. Як саме - читайте у матеріалі.

Тепер немає єдиної ціни на газ. Нова система почала працювати з 1 серпня 2020 року. Кінцеву ціну встановлюватимуть газозбутні компанії. Постачальники можуть пропонувати людям тарифні плани, пакетні пропозиції та акції.

Можна змінити постачальника в Приват24

ПриватБанк запустив перший в Україні онлайн сервіс підписки та керування постачальниками комунальних послуг 22 жовтня. Завдяки партнерському проекту з “Нафтогазом України”, в Приват24 можна за декілька кліків підключитися до газопостачання.

- Українці є одними з найактивніших користувачів інтернет банкінгу у світі, лише за три останні роки кількість клієнтів Приват24 зросла з 5 до 12 мільйонів, які віддали переваги онлайн банкінгу, - відзначив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл. - Тепер ми йдемо далі - розширюємо платформу оплати комунальних послуг та даємо українцям можливість обирати власного постачальника газу. Ніяких паперів, офісів газопостачальника або відділень банку - укласти договір на постачання газу можна за декілька кліків та підписати його електронним підписом. Надалі контролювати поставки онлайн та оплачувати послуги через Приват24. Це принципово нова платформа, яка відкрита для співпраці з постачальниками будь яких послуг в країні.

Новий сервіс доступний більше ніж 12 мільйонам клієнтів банку - користувачам Приват24. Тепер клієнти мають змогу не тільки сплатити за споживання газу через зручний сервіс Приват24, але й швидко змінити постачальника газу. Ціни на газ у ГК «Нафтогаз України» у жовтні в середньому на 40% нижчі, ніж у інших постачальників газу.

- Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» активно працює над розширенням партнерської мережі, - каже директор ГК «Нафтогаз України» Максим Рабінович. - Партнерство з великим державним банком надає більше можливостей для побутових споживачів газу приєднатися до Нафтогазу. Ми очікуємо, що співпраця з ПриватБанком зробить газовий сервіс ще зручнішим для клієнтів».

ГК «Нафтогаз України» пропонує для своїх побутових клієнтів два тарифи на газ – «Місячний» та «Річний». Наразі компанія займає приблизно 2% роздрібного ринку газу.

Як це зробити?

У новому сервісі ПриватБанку процес зміни постачальника газу доволі простий.

На веб сайті Приват24 потрібно обрати розділ «Послуги/Мої постачальники/Газопостачання».

Наступний крок - вибрати адресу помешкання, яке бажаєте перевести на обслуговування до нового постачальника газу. Під карткою з адресою розташована вкладка «Газопостачання» з чинним тарифом на блакитне паливо від Нафтогазу. Натиснувши на вкладку «Нафтогаз», потрібно у формі приєднання зазначити/вказати персональні дані та EIC-код (індивідуальний газовий код помешкання, вказаний у квитанції за розподіл газу).

Підписати сформовану заявку можна за допомогою SmartID - це кваліфікований електронний підпис, що є аналогом вашого власноручного підпис. Ви можете підписувати документи та звіти, підтверджувати особистість та отримувати послуги онлайн за допомогою свого смартфону – додаткових пристроїв і додатків для зберігання е-підпису не потрібно. SmartID зберігається в захищеному хмарному сховищі, а використання е-підпису підтверджено Законом України «Про електронні довірчі послуги».

 Після відправки заявки з клієнтом впродовж трьох днів зв’яжуться спеціалісти ГК «Нафтогаз України» для завершення процедури підключення.

Завдяки співпраці компаній Нафтогаз отримує новий канал залучення клієнтів, а Приват24 стає ще зручнішою платформою для своїх клієнтів. Споживачі газу мають зручний та швидкий перехід на газопостачання до компанії, яка пропонує найвигідніші ціни на газ. Заплатити за комуналку та вибрати постачальника газу можна впродовж однієї сесії в Приват24. 

 

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up