Салон-магазин Laminat EXPERT святкує свій перший день народження (новини компаній)

Салон-магазин Laminat EXPERT святкує свій перший день народження (новини компаній)

У Тернополі є досить багато магазинів підлогових покриттів і всі вони вважаються професіоналами у сфері товарів для ремонту. Зокрема, на перехресті вулиць Тарнавського і Київської розташований салон- магазин Laminat EXPERT, який у листопаді святкує свій перший день народження. В зв’язку з цією подією салон-магазин дарує своїм улюбленим клієнтам багато сюрпризів, зокрема знижки до -40%.

Даний салон має найбільшу у мережі виставкову залу і уже встиг зарекомендувати себе з позитивної сторони. Уже є певні досягнення і є чим пишатися. Стрімко зростає число клієнтів, адже наше місто активно розбудовується, магазин став досить відомим. Дружня команда менеджерів- консультантів зможе допомогти реалізувати ваші мрії про ідеальну підлогу.

У салоні широко представлені виробники підлогових покриттів із Німеччини, Австрії, Бельгії, Франції, Фінляндії, Угорщини, Польщі, німецький бренд з виробничими потужностями в Гонконгу. Нові бренди серед них – HDM і Schoner Wohnen (Німеччина).

Салон регулярно пропонує новинки. Варто відзначити бренд Oster Wald (Німеччина) з колекцією Hand Skrible з незвичною структурою поверхні, яка максимально імітує текстуру і приглушені тони деревини та фактуру необробленого дерева. Це дуже цікава колекція ламінату, завдяки цьому і називається  «Ручна робота». Такий дизайн дає відчуття тепла і затишку. Колекція «Джинс» відрізняється яскравим стильним  дизайном з досить чіткими кольорами, тому так подобається молоді. А от новинки ламінованої підлоги від польського виробника Eco Millenium варто відзначити за відмінне співвідношення ціни та якості.

Салон  Ламінат Експерт почав співпрацювати з відомими студіями дизайну, яким подобається асортимент продукції салону, що дозволяє задовольнити вимоги з облаштування будь-якого приміщення – для життя, дозвілля чи бізнесу. Колекцію Aqua німецького виробника Egger рекомендують для приміщень з підвищеною вологістю. Новинка салону  SPC ламінат - один з видів композитних ламінатів, до складу якого входить ПВХ і 70-80% карбонат кальцію(крейда). Це нове покоління підлогового покриття стійке до перепаду температур, за властивостями близьке до натурального каменю та чудово передає тепло. Завдяки високій екологічності його можна використовувати в житлових та комерційних приміщеннях, зокрема для тренажерних чи спортивних залів, офісів.

Підлога в салоні є на будь-який смак – глянцева, матова, напівматова, брашована, з легким тисненням чи 3D ефектом,  з ледь помітною фаскою чи із широкою і рельєфною, як от новинка від HDM (Німеччина). Сотні варіантів малюнку підлоги – від дерева різних порід різного ступеня обробки до орнаменту та імітації плитки не залишать вас байдужими. 

Щодо дизайну, то в колекціях 2018 року актуальна матова підлога, популярний скандинавський стиль в сірих, білих кольорах. Але і велика кількість замовлень від клієнтів підтверджує той факт, що класичний вигляд дерев’яної підлоги завжди цінується і ніколи не виходить з моди.

Пропонуємо також величезний вибір паркетної дошки та масиву. Новим трендом серед поціновувачів стильного інтер’єру є підлога на зразок необробленого антикварного дерева. На даний момент великі виробники підлогових покриттів пропонують  паркетну дошку з верхнім шаром американських, європейських, а також екзотичних дерев. Вибір залежить від індивідуального смаку, особистих побажань і особливостей експлуатації кожної породи.

Готуєтесь до ремонту, хочете нову підлогу? У вас є принаймні 10 причин, чому свій вибір слід зупинити саме на підлозі з салону Laminate EXPERT.

Насамперед, це комфортне розташування салону-магазину.

Тут зручно представлений товар як на стендах, так і на підлозі.

Саме тут ви побачите продукцію торгових марок, якими милувалися в каталогах, журналах, соцмережах – це ексклюзивний товар, відомі і популярні бренди Європи.

Для вас – найрізноманітніший декор, кольори і фактури на будь-який смак.

Конкурентні ціни і часті акції.

Нові виробники і нові колекції.

Професійна консультація саме для Вас. Ви отримаєте не тільки вичерпні відповіді на всі свої запитання, але й корисні рекомендації щодо вибору підлоги.

Обраний взірець ви можете взяти з собою, щоб прийняти остаточне рішення щодо відповідності кольору у вашому інтер’єрі.

Для зручності – розрахунок готівкою або карткою.

Швидка доставка в зручний для клієнта час.

Відчуйте і Ви, як це стати власником омріяної підлоги в Laminate Expert на Тарнавського, 32.

Магазин працює щодня з 9 до 19 години. Тел. 097-66-77-077
 

Коментарі (1)
  • Роман

    Купляв в них підлогу літом

    Мене затопили сусіди а йому хоть би що

    Дуже файна і добра підлога
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up