Спробуй щось нове (новини компаній)

Спробуй щось нове (новини компаній)

Дослідження журналу Forbes показали, що більша половина водіїв ні разу не сідали за кермо свого авто до моменту покупки. Дивно, що люди витрачають години на оновлення гардеробу та примірки одягу, а автомобіль – одну із самих важливих покупок – навіть не пробують на ділі?

І так, Ви плануєюте придбати автомобіль. Щоб Ваше рішення було  максимально зваженим, варто оцінити можливості автомобіля заздалегіть і відправитись на тест-драйв до найближчого дилерського центру. Там можна добре роздивитися всі моделі в живу та протестити їх.

Ми для тест-драйву обрали салон Тойота Центр Тернопіль «Кристал Моторс», що по вул. Микулинецькій.

З чого розпочати

Відео дня

Хоч спеціалісти дилерського центру стверджують, що потенційному покупцю не обов’язково якось спеціально готуватися до тест-драйву, радимо все ж таки заздалегідь провести невелике дослідження. Обов’язково ознайомтесь з модельним рядом який доступний для тест-драйву в дилера.

Як записатися на тест-драйв

На тест-драйв можливо потрапити по передньому запису. Для цього необхідно зателефонувати в дилерський центр та обрати зручний для Вас час та модель авто для тесту.  Для оформлення тестової поїздку Вам знадобиться посвідчення водія.

Як проходить тест-драйв

В дилерському центрі Вам доведеться заповнити анкету та обрати маршрут тест-драйву, після чого Вам запропонують сісти за кермо обраної моделі. Менеджер в цей час сидить на пасажирському сидінні, так що у Вас буде можливість задавати питання.

На дорозі спробуйте автомобіль в тих ситуаціях, з якими Ви зазвичай стикаєтесь. Здайте назад, припаркуйтеся, протестуйте авто в звичних швидкісних режимах. Один і той же двигун буде себе поводити по-різному в різних умовах. Якщо Ви бажаєте оцінити авто в екстремальній ситуації, для прикладу, протести різке гальмування чи більшу швидкість, попередьте про це менеджера. 

На що варто звернути увагу під час тест-драйву

Автомобіль має ідеально підходити Вам по розмірах. Пам’ятайте, що оптимальна відстань між водієм та кермом становить не менше 30 см. Оцініть також пасажирські сидіння та їх комфортність. Ні одна річ в інтер’єрі не повинна Вас дратувати: придивіться до усіх деталей, навіть до тримача чашок та бардачка.

Під час тест-драйву потрібно слухати автомобіль. Запитайте себе, чи приємний Вам шелест його шин, звики контролерів.

Якщо після тест-драйву Ви визначились з фаворитом, попросіть менеджера розрахувати фінальну вартість для кожної доступної Вам комплектації, розпитайте про кредитні та лізингові програми.

Скільки коштує обслуговування

Після тест-драйву варто уточнити вартість обслуговування та умови гарантії. Прайс на обслуговування Ви можете отримати безпосередньо під час консультації.

Не гайте часу та записуйтесь на тест-драйв, пробуйте та оцінюйте, обирайте своє авто.

Записатись на тест-драйв в Тойота Центр Тернопіль «Кристал Моторс» можна за тел.: 067 384 19 02 або на сайті:

http://www.kristal-motors.toyota.ua/survey/test-drive/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up