Студія дизайну та архітектури Ольги Шаварської відсвяткувала третю річницю (новини компаній)

Студія дизайну та архітектури Ольги Шаварської відсвяткувала третю річницю (новини компаній)

Студія «OLGA SHAVARSKA» успішно працює три роки, і вже встигла втілити в життя мрію про ідеальний дім кількох десятків клієнтів. Її засновниця, яка працює дизайнером інтер’єру 11 років, розповіла як мрія однієї людини переросла в професійну команду.
На святкування третьої річниці студії «OLGA SHAVARSKA» прийшли клієнти, партнери та друзі.

- Коли я починала працювати у сфері дизайну, то ця професія була мало кому відомою і зрозумілою,  я просто робила те, що мені подобається і вірила в те що роблю, - розповідає Ольга Шаварська. – Окрім того старалася робити це якісно, так мене почали рекомендувати іншим людям мої ж клієнти. В  результаті в мене назбиралось багато роботи та проектів, з якими я вже сама не справлялась. Так появилась ідея створити свою студію. Велику роль у цьому зіграв мій чоловік. Доля звела мене з хорошими людьми, які зовсім різні, але тим самим доповнюємо один одного. Ми ніколи не гналися за кількістю, лише за якістю.
Зараз в нашій команді Ольги Шаварської шестеро працівників. Проте, насправді до створення та реалізації проектів  залучено набагато більше  людей: це архітектори, інженери, майстри, салони меблів і сантехніки, студії декору та текстилю і ще багато інших.

- На початках  мені пощастило зустріти клієнта, який незважаючи на мій юний вік та малий досвід, довірив мені свою оселю.  Цю довіру я старалась виправдати. Тому  викладалась на всі сто відсотків, - продовжує дизайнерка.

Цим клієнтом десять років тому був заслужений та народний артист України Гриць Драпак. Він і досі з захопленням розповідає про інтер’єр, який створила для нього Ольга Шаварська

- Зараз в світі багато "понтів", а я поважаю професіоналів, - каже Гриць Драпак. - Оля не лише обдарована Богом, так вона ще й вміє тим талантом керувати. Для неї головне не "бабло" зірвати, а зробити клієнта задоволеним. Вона так красиво все поєднала, підібрала, що я досі тішусь. Плануємо за кілька тижнів знову звернутися за послугами Олі.

- В мене є мрія, і зараз я працюю над її втіленням, - продовжує пані Ольга. - Останні роки я багато подорожую Світом, два рази була на навчанні в Іспанії. Я спостерігала за культурами, дизайном та архітектурою різних країн, а також як місцеві до них відносяться. Кожного разу як я повертаюсь в Україну  заново усвідомлюю наскільки в нас потужна культура, глибока історія, символіка. Просто це треба по іншому правильно подати. Часто я чую  від клієнтів "хочу як в Італії", "хочу канадський стиль"...Чому ми завжди беремо приклад з когось, коли в нас своє нічим не гірше?Так от, моя мрія популяризувати самобутній український стиль в сучасному дизайні не тільки серед своїх, але й за кордоном.

Коментарі (1)
  • Кактус

    фест дизайнери, випускають сотнями таких з коперативного і галицького
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up