"Свято Морозива" у Тернополі: з чорними язиками та кольоровими обличчями (новини компаній)

"Свято Морозива" у Тернополі: з чорними язиками та кольоровими обличчями (новини компаній)

Солодкі дитячі посмішки, драйвова музика в супроводі ді-джея, круті розваги з подарунками та неймовірно смачнюще морозиво: так 17 червня «відривалися» тернополяни на «Святі Морозива» від компанії «Рудь». Уже 13 рік поспіль найбільший в Україні виробник «солодкого холоду» повертається в Тернопіль, аби подарувати жителям файного міста незабутні емоції.

Незважаючи на негоду, Театральний майдан був всіяний людьми. Усі вони прагнули свята. А компанія «Рудь» доклала максимум зусиль, аби забезпечити солодким гурманам лише позитивні емоції.

Загалом виробник представив аж 150 різновидів морозива: із них 30 принципово нових смаків. І дорослі, і малі обирали смаколики за своїми вподобаннями: чи то пломбір, чи смузі - з різноманітним наповненням або вкрите глазур’ю.

Відео дня

Справжня новинка для українського ринку – «морозиво-смузі». До його складу входить всього три інгредієнти: фуктове пюре (60-85%), вода та цукор. Його можна їсти тим, хто має непереносимість молока й лактози, або тим, хто сидить на дієті, адже десерт низькокалорійний -  має лише 60-70 ккал на 1 порцію. Також воно ідеально підійде для тих, хто постить.

Цікава новинка для найменших поціновувачів холодного десерту -неперевершений «Мегаблок» - полунично-бананове морозиво без глазурі, яке порадує дітей не лише смаком, а й незвичною формою – смаколик схожий на конструктор.

Але справжній хіт цьогорічного сезону – морозиво-ріжок «BlackIce». Він не залишив байдужим нікого. Тотально чорна композиція: чорне морозиво зі смаком коли та нотками шоколаду, чорний хрумкий цукровий ріжок та стильна чорна упаковка. Тернополяни були в захваті, та й не дивно, адже, за словами виробників, - це морозиво з майбутнього. 

Смакували морозивом і веселилися

- Вау, круто! А в мене язик чорний, - вигукує 6-річний Ілля. – А в брата зуби ще чорні (сміється). Треба всю родину пофарбувати! І тата, і маму. Ми ще не куштували такого морозива – дуже смачно.

Дегустували незвичний десерт і дорослі, тішились не менше, ніж малеча.

- Ми завжди купуємо тільки «Рудь». Ми знаємо, що це - на 100% натуральний продукт. Я люблю простий пломбір, а сьогодні разом з чоловіком вирішили експериментувати – придбали чорне морозиво. Насміялись, як малі – маємо дуже кумедні фото. Дякуємо організаторам за чудові емоції! – резюмує Наталія.

Усю територію заходу організатори умовно поділили на дві великі локації: атракціони та парк розваг. Відвідувачі свята охоче брали участь у різноманітних забавах, а їх було близько двадцяти – для будь-якого віку та різноманітного спрямування: «Шалений фрукт», «Впіймай морозиво», «Дартс», «Знайди пару», «Збери 4 в ряд», «Коса-краса», «Аквагрим» та інші. До речі, потрапити до атракціону було зовсім нескладно: купуючи одне будь-яке морозиво «Рудь» на самому заході, гість отримував квиток. Він і був своєрідною перепусткою на активність.

Шкільне приладдя і тримачі для мобільних

Учасники розваг ще й отримували подарунки від організаторів. 8-річна Олеся прийшла на «Свято Морозива» з батьками. Поки ті смакували солодкими десертами, дівчинка змагалася за перемогу в конкурсі – хто найвидше схопить предмет. Це була її маленька перемога, а в подарунок вона отримала мобільне кільце.  

Більшість гостей були настільки активними, що випробовували себе в різних атракціонах. Так, 13-річний Віталій Вітовський зібрав купу корисних подарунків від ТМ «Рудь»: зошит, альбом, блокнот і розклад уроків.

Одним з найпопулярніших святкових атракціонів традиційно став «Аквагрим». Мало хто залишав захід із нерозфарбованим обличчям. Метелики, феї, герої улюблених мультфільмів та багато інших зображень прикрашали усміхнені щічки маленьких гостей свята. Навіть батьки захоплено перешіптувалися: «І я би таке хотіла…»

Зі сцени відвідувачів розважали ведучий та ді-джей. Театралкою так і котилися гучні жарти та незвичні веселощі. Гості брали участь у конкурсах, співали і танцювали під драйвову музику. А за свої щирі емоії та яскраві посмішки найзавзятіші з них отримали в подарунок цінні призи, а ще (!) п’ять ящиків смачного морозива.

Справжньою несподіванкою Свята стало розширення парку розваг. Окрім сцени, гості мали можливість відвідати Творчий бульвар, Дитячий сквер, Родинну алею та Спортивну площу. Участь у них була абсолютно безкоштовною! Веселощі кожної локації включали конкурси та естафети, показові виступи та змагання. Звісно, при цьому всі учасники також отримували дарунки, цінні призи та найсмачніше морозиво «Рудь»!

Свято Морозива об’єднало сотні тернопільських сімей. Це і було основною метою заходу, наголосила координатор проекту Тетяна Хомяк.

Після Тернополя поїдуть на Схід

- Компанія має на меті соціальну місію – об'єднати українські родини та подарувати їм лише 100%-ві емоції, - наголошує вона. – Щороку на початку дитячих канікул ми влаштовуємо «Свято Морозиво» в різних куточках України. Після Тернополя їдемо в Маріуполь. Ми розуміємо - Україна в нас єдина, тому попри всі труднощі організовуємо Свято і в Донецькій, і в Луганській областях. Змучені військовими діями тамтешні жителі, а особливо дітки, потребують позитивних емоцій, свята та солодких сюрпризів.

Більше подробиць про «Свято Морозива» шукайте тут: https://svyato.rud.ua/

До речі, ПАТ «Житомирський маслозавод» - власник ТМ «Рудь» — перший виробник морозива в Україні, який пройшов аудит Європейської комісії щодо постачання продукції у країни Євросоюзу. Тож наше солодке чудо смакують і за кордоном!

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up