На спортивному фестивалі "Рухаємо Тернопіль" - майстер-класи від Тернопільських ДЮСШ та МГО

На спортивному фестивалі "Рухаємо Тернопіль" - майстер-класи від Тернопільських ДЮСШ та МГО

Дитячо-юнацькі спортивні школи та молодіжні громадські організації представлятимуть себе показовими виступами та організовуватимуть для дорослих і дітей спортивні майстер-класи.

Вже за декілька днів відбудеться грандіозний спортивний фестиваль «Рухаємо Тернопіль». Рухати наше файне місто можуть всі охочі. О 14:30 з Театрального майдану стартуватиме забіг, потім у парку Т. Шевченка буде захоплююче спортивне шоу: секції та гуртки представлятимуть себе показовими виступами, після яких тернополяни матимуть змогу взяти участь в майстер-класах, які організовуватимуть Тернопільські ДЮСШ та громадські організації.

В Тернопільській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі №1 зараз працює 7 відділень, а саме: вільної боротьби, волейболу, шахів, важкої атлетики, карате, велоспорту та плавання. На святі КДЮСШ №1 організовуватиме турнір з волейболу, взяти участь в якому зможуть лише ті, які досягли 18-ти річного віку.

Центр танцювального мистецтва Imperia Dance - навчить красиво володіти своїм тілом. Спеціалізується Imperia Dance в таких стилях: хіп-хоп, диско, джаз-фанк, леді-денс. Працюють з різними віковими категоріями: діти від трьох років та дорослі. Усі охочі зможуть подивитись показовий виступ із сучасних танців на Літній сцені.

Відео дня

Гірськолижна школа СДЮСШ «Екстрім» спеціалізується по гірськолижному спорту, а саме: фрістайлі та сноубордингу. На спортивному фестивалі «Рухаємо Тернопіль» ДЮСШ «Екстрім» проводитиме змагання для дітей, перегони на роликах та самокатах.

Комунальний заклад Тернопільської міської ради ДЮСШ №2 спеціалізується в таких сферах спорту: плавання, фехтування та спортивна гімнастика. На святі організовуватимуть тригодинний майстер-клас з фехтування.

Комунальний заклад "Дитячо-юнацька спортивна школа з греко-римської боротьби"  спеціалізується по греко-римській боротьбі, карате та боксу. Представники влаштують показовий виступ з греко-римської боротьби та майстер-клас для дітей та дорослих.

«Комунальна дитячо-юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту»  спеціалізується по футболу, баскетболу, тенісболу та гандболу, а також пропонує заняття з плавання в басейні. В парку Т.Шевченка ДЮСШ організовуватиме турнір з тенісболу, для участі в якому потрібно мати 18 років.

Фітнес-клуб Energy - перший фітнес-клуб, який запропонував тернополянам такі тенденції фітнесу як: джампінг (фітнес на батутах), fly-йога та табата, а також класична йога, пілатес з малим обладнанням, аеробіка, гімнастика для вагітних та дитячі бальні танці. Фітнес-клуб Energy проводитиме майстер-класи з усіх напрямків.

Спортивно-танцювальний центр Fitness House проводить заняття з різних видів фітнесу та танців, а саме: базова аеробіка, степ-аеробіка, фітбол, тай-бо, функціональні тренування, силові класи з обладнанням, бодіфлекс, зумба та зумба-kids, йога, пілатес, ушу, аеробна гімнастика для дітей, фітнес для малюків та сучасні танці. На театральному майдані перед забігом Fitness House проводитиме розминку для усіх охочих, а пізніше в парку Т. Шевченка представлятимуть показові виступи з зумби, спортивної аеробіки, силових тренувань з фітнесу, сучасних танців та степ-аеробіки.

Громадська організація «Молодіжний центр розвитку «МІСТ» здійснює інформаційно-просвітницьку діяльність у таких напрямках: розвиток громадянської активності та соціальної відповідальності; розвиток правової культури та поширення знань щодо фундаментальних прав людини; профілактика ризикованої поведінки серед дітей та молоді та популяризація здорового способу життя. На фестивалі показуватимуть настільні профілактичні ігри «Пригоди у країні Здоровляндії» та «Крок за кроком», спрямовані на усвідомлення учасниками здоров’я як провідної загальнолюдської цінності.

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молода просвіта» виступає за задоволення та захист законних національно-культурних, соціальних, економічних, творчих, вікових, спортивних та інших спільних інтересів членів "МП", сприяння вихованню у молоді національної свідомості, політичної, правової культури та розбудові державності України. На спортивному фестивалі «Рухаємо Тернопіль» учасники показуватимуть майстер-клас по створенню ляльки-мотанки та майстер-клас з орігамі.

Долучайтесь до спортивного фестивалю «Рухаємо Тернопіль» та беріть участь у майстер-класах, які вам до вподоби.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up