Біля приміського автовокзалу збили дитину. Водій - п'яний

Біля приміського автовокзалу збили дитину. Водій - п'яний
Неповнолітню дівчинку збив "Фольксваген Поло" на вул.Шептицького біля старого автовокзалу у середу, 15 квітня, близько 16.30 год. Дитину забрала "швидка". Водночас на місці події зібралися десятки обурених людей. Також після аварії на Шептицького утворилися затори.

Очевидці кажуть, що водій на великій швидкості їхав по вулиці і різко повернув вліво. Там якраз ішла мати з дитиною. Мама встигла відстрибнути вбік, а дитину автомобіль збив. Щоправда, перед тим вдарив причіп, з якого вели торгівлю. Це і врятувало дитину від ще гірших травм. Дитині - 14 років, вона зараз в хірургії обласної дитячої лікарні.

Люди, які бачили аварію, кинулись допомагати і пішоходам, і водію. Проте, коли побачили, що чоловік ледь на ногах тримається, почали лютувати. Шарпанина, штурхани, викрики... Чоловікові пощастило, що приїхали правоохоронці. Натовп був готовий до самосуду.

Дихати в трубку на місці чоловік відмовився, тож повезли в наркодиспансер. Там взяли кров та провели тест алкотестером. Тест показав 1.91 проміле (а допустима норма - 0,2 проміле - прим.ред.). Нарколог сказав, що то - вища межа середнього ступеню. Сам водій, до слова, поводився зверхньо і хамив як правоохоронцям, так і громадським активістам, які приїхали для контролю.

Відео дня

Інформація, яка шириться інтернет-простором, про те, що за кермом автомобіля сидів працівник міліції, не відповідає дійсності. Водій - Віктор Черній, переконують міліціонери, в органах МВС не працює.

Правоохоронці пообіцяли провести об'єктивне розслідування інциденту. Причини ДТП встановлює слідство. Детальніше про аварію, її винуватця читайте завтра. 

Previous Next

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Анонім

    на ринку чурки торгують де хочуть завдяки кришуванню
  • Анонім

    А с пьяными водителями надо бороться со всей строгостью закона.
  • Анонім

    Беда в том,что не водители не пешеходы не уважают друг друга!
  • Эльвира Дилай (Губайдуллина)

    Водители и пешеходы!Будь- те взаимовежливыми! И тогда будет меньше аварий и травмированных. А к пьяным водителям надо применять самые суровые наказания.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up