Як трапилась аварія на Гаївському мості, де постраждало троє людей, а водій був п'яним. Відео

Як трапилась аварія на Гаївському мості, де постраждало троє людей, а водій був п'яним. Відео
  • Аварія на Гаївському трапилась ввечері 6 серпня. За інформацією патрульних, водій Volkswagen Transporter був у стані сильного алкогольного сп'яніння. Він врізався лоб в лоб у Renault Kangoo, постраждало троє людей. 
  • 7 серпня в соцмережі Facebook у групі "Типовий Тернопіль" опублікували запис з відеореєстратора із авто Renault Kangoo.

-  Попередньо встановили, що 58-річний водій автомобіля Volkswagen Transporter не дотримався безпечної швидкості руху, не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, внаслідок чого виїхав на зустрічну смугу для руху, де він і здійснив зіткнення з автомобілем Renault Kangoo, - повідомляють патрульні. - Окрім того, у водія Volkswagen були явні ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти освідування він погодився і результат - 2,01 проміле алкоголю в крові, що у 10 разів перевищує допустиму норму.

На опублікованому у соцмережі відео, автором якого є Юрій Примха, видно, як водій Volkswagen, їдучи із сторони Будного на Протасевича, на шаленій швидкості наїжджає на бетонний блок на мості. Після чого авто відскочило, виїхало на зустрічну смугу і зіткнулось лоб в лоб із Renault Kangoo. Поруч із водієм у авто сиділа жінка, яка сильно вдарилась головою. Позаду - пасажири.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Mykola Fedoriy

    Кому і що дає цей встановлений обмежувач висоти, що його періодично збивають ?..
  • Галина Кійовчик

    Машину купив, права купив а розуму не продають
  • Nazar Fayer

    Пийте-пийте. Колись ви перебєте один одного і нація очиститься)

    Анатолій Грицик reply Nazar Fayer

    Назар Фаєр А те що крім того переб'ють невинних учасників руху чи пішоходів, то нічого?
  • Marcus Aurelius

    Камікадзе-мобіль
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up