Фото дня: В Тернополі страйкували маршрутчики

Фото дня: В Тернополі страйкували маршрутчики
Кілька маршруток влаштували імпровізований страйк вранці 3 грудня.

Так дві маршрутки вранці стояли посеред дороги за мостом, що в напрямі Збаразької. Також читачі повідомляють про кілька маршруток-страйкарів у Центрі.
А де ще ви бачили вранці маршрутки, які страйкують? 

Читайте також: Перевізники страйкують, щоб підняли тариф до 3 грн 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (42)
  • Неверковець Ліза

    Я пішки пройдуся)
  • василь

    напевно треба квитки продавати на зупинках, і електронні компостери з датою і часом, зразу порахує скільки людей проїхало і визначити вартість легко буде. водіям - зарплату, а не остаток після витрат. а ще краще - щоб транспорт був від міста, тоді заробляло б місто на всякі свої потреби.
  • Анонім

    Ми уже у Європі. Тому, ціни повинні бути європейськими. Скільки там правлять? Давайте встановіть європейський тариф та більше ніколи не страйкуйте. Хоч у чомусь ми повинні рівнятися на Захід. А може я не прав. Скажуть, що наші статки далекі від європейських. Тоді розрахуйте вартість перевезення відносно  наших доходів. Це ж не важко зробити.
  • Анонім

    А може нам людям зробити протест і тпересісти на тролейбуси і іти пішки , хоча би день і нехай відчують ноту протесту , задовбали своїми несправними маршрутками, своєю наглістю, це взагалі нахабство рахують вони , а заробити 5% а не 105% вони не хочуть , затягуйте своє гаманці як прості люди затягнули ,  він на єдиному податку їздить не добплачує податку державі і ще щось хоче, а потрібно робити звернення в депутатські і нехай приймають жорсткі закони щодо перевезення пасажирів і тоді будуть нас просити щоб ми їздили в їх смердючих маршрутках
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка 22:00 У Тернополі відкрили меморіальну таблицю захиснику Андрію Мозілю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up