Фото дня: Збирали гроші для сиріт та малювали для бійців малюнки

Фото дня: Збирали гроші для сиріт та малювали для бійців малюнки
Щоб зібрати кошти для дітей-сиріт волонтери у суботу, 21 листопада, у ТРЦ "Подоляни" продавали випічку. А поруч дітки та усі охочі могли намалювати малюнок чи написати лист для бійця.

- Випічка у нас є і куплена, і домашня, - розповідає представник ЦК "Азов" Тернопільщини Назар Смик. - Домашню випічку пекли господині з "Грін Лайн Фронт". А також поруч дітки можуть намалювати щось чи написати, і ми передамо ці листи бійцям АТО.

Previous Next

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ольга Марчак

    а ХТО організовував цей збір грошей для сиріт, скільки назбирали і куди вони пішли- хто може про ЦЕ розповісти?
  • Анонім

    ще би поваги до тих бідних наших воїнів а не лише малюнки, а то часом таке говорять... диву даєшся як язики не повикручує.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up