Партнер рубрики Кiно

В Україні заборонили 9 фільмів та серіалів російського виробництва

В Україні заборонили 9 фільмів та серіалів російського виробництва
Державне агенство скасувало реєстрацію або відмовило у ній таким стрічками:

"Фальшива армія. Велика афера полковника Павленка" (реж. А.Грачов, Росія, 2009 рік, д/ф);
"Другий забійний" (реж. С.Власов, Росія, 2013 рік);
"Холодний круїз" (реж. И.Нурісламов, Росія, 2012 рік);
"Честь самурая" (реж. Н.Якушева, Росія, 2012 рік);
"Дозволь тебе поцілувати знову" (реж. Ю.Морозов, Росія, 2012 рік);
"Ментовські війни 7" (реж. С.Раевский, Росія, 2013 рік);
"Окреме доручення" (реж. Д.Аверін, Росія, 2012 рік);
"Ментовські війни 4" (реж. Е.Абросімов, Росія, 2013 рік);
"Просто Джексон" (реж. Л.Пляскін, Росія, 2012 рік).
За висновком Експертної комісії, зазначені фільми визнані забороненими для телевізійного показу, публічного комерційного відео, домашнього відео на території України, а 3 з вищевказаних кінострічок отримали заборону і для кінотеатрального показу.
- Захист національного інформаційного простору є пріоритетом для Української держави. Ми повинні обмежити вплив російської пропаганди на українського глядача, в той же час Держкіно не має наміру обмежувати показ в Україні російських фільмів, які не несуть загрозу національним інтересам, - зазначив голова Держагентства з питань кіно Пилип Іллєнко.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up