Запрошує Melodic Metal Session

Запрошує Melodic Metal Session
Концерт метал-гуртів відбудеться у арт-барі "Коза" 30 березня. Початок - о 19.00. Квитки - 30 грн у попередньому продажу та 50 грн - у день концерту.

Виступатимуть "Летаргия", Audi Sille та Where is Wendy?.

"Летаргия" - sympho death metal гурт, заснований у 2007 році у Запоріжжі. Музиканти тримали час експериментували зі стилями - від melodic death, doom до dark metal. У доробку "Летаргии": демо, сингл та повноформатник "Божественное Безумие".

Відео дня

Audi Sille - gothic industrial з Тернополя, заснований у 2002 році. Має в активі альбом Demonstration. На деякий час гурт припиняв діяльність через конфлікти між музикантами. На Melodic Metal Session виступатиме з новою вокалісткою - Avrora Aelita.

Where is Wendy?  - metal core, female-vocal гурт з Тернополя. Молоді музиканти вже встигли назбирати матеріалу на дебютний ЕР Forget everything.

Квитки - у барі "Коза". Замовлення столиків за телефоном: 52-23-75.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Пономарёв Александр

    металл вмер не раджу тратити гроши
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up