Дві тисячі гривень заробили на краденому піску та щебені

Дві тисячі гривень заробили на краденому піску та щебені
Двоє випивох запримітили будматеріали. Знали, що територія не охороняється. Вночі викрали все і повантажили на підводу. Наступного дня продали жителю сусіднього села. Вже відкрите кримінальне провадження

Із заявою про крадіжку будівельних матеріалів до працівників Чортківського райвідділу внутрішніх справ звернувся приватний підприємець з села Товстеньке.

Чоловік повідомив, що з території недіючої тракторної бригади, де він орендує складські приміщення, невідомі особи викрали тонну піску те ще тонну щебеню.

Правоохоронці невдовзі розшукали підозрюваних у скоєнні крадіжки.

Відео дня
  • Обидва чоловіки проживають в селі Пробіжна, не працюють, випивають, - розповів начальник Чортківського райвідділу міліції Валентин Юрчак. - У пошуках заробітків тинялися вулицями та запримітили пісок і щебінь поблизу складу підприємця, розташованого на околиці села. Знали, що територія не охороняється. Вночі запрягли підводу та поїхали викрадати будматеріали.

Увесь пісок та щебінь чоловіки вже наступного дня продали жителю сусіднього села, заробивши на краденому товарі дві тисячі гривень.

Порозкошувати на викрадену готівку злодіям завадили правоохоронці. Працівники міліції оперативно викрили обох крадіїв.

Слідчим Чортківського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за статтею 185 ч.1. Кримінального кодексу України – крадіжка. Триває слідство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up