П’яний тернополянин біля нічного клубу розмахував руками та матюкався

П’яний тернополянин біля нічного клубу розмахував руками та матюкався
Не пройшовши фейс-контроль, п’яний 28-річний тернополянин вирішив влаштувати вуличні бої.

Близько четвертої години ночі на пункт централізованого спостереження Управління державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області надійшов сигнал про спрацювання "тривожної кнопки", розміщеної в одному з нічних клубів міста Тернопіль.

На місце пригоди було направлено наряд спецпідрозділу групи затримання УДСО, який ніс службу неподалік. Прибувши за лічені хвилини на місце пригоди, працівники міліції на вулиці, біля закладу, затримали дебошира, який не маючи сил втриматись на ногах, через кількість випитого алкоголю, щодуж намагався розмахувати руками та нецензурними словами висловлювати своє незадоволення тим, що його не впускають.

Бійцями Управління ДСО 28-річного тернополянина передали слідчо-операвній групі. Встановили ступінь алкогольного сп’яніння та доставили до Тернопільського міського відділу міліції, де проводять відповідна перевірка за фактом хуліганства.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up