Сніг зійшов – крадуть велосипеди

Сніг зійшов – крадуть велосипеди
Сушарки, сходові клітки, спільні коридори під’їздів – це місця, звідки найчастіше викрадають велосипеди. Не виняток подвір’я будинків, магазинів та інших громадських закладів. Троси – не рятують

Повідомлення про крадіжки велосипедів все частіше надходять до правоохоронців. Злодії не перебирають, а викрадають двохколісний транспорт будь-якої моделі та вартості.

  • Сушарки, сходові клітки, спільні коридори під’їздів – це місця, звідки найчастіше викрадають велосипеди, - каже начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. - Не виняток подвір’я будинків, магазинів та інших громадських закладів.

У 43-річної тернополянки вкрали велосипед з під’їзду. Жінка завжди залишала двоколісник на ніч на сходовій клітці. Прикріплювала транспортний засіб спеціальним тросом до поручнів і була впевнена у цілковитій безпеці свого майна. Та велосипед вкрали. Міліціонери розшукують крадія.

  • Такі випадки непоодинокі, - каже Сергій Крета. - Не залишайте свої транспортні засоби без нагляду. Якщо виникла така необхідність, попросіть тих, кому довіряєте, приглянути за ним.

Зберігайте велосипеди у закритих приміщеннях з міцними замками, радять у міліції. В жодному разі не залишайте їх на ніч у під’їздах, а забирайте у помешкання.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Гнатів Іван

    а коли сніг зійшов?
  • Анонім

    П. Ірино, про сніг -  то ви круто сказали. Де ви бачили сніг цієї зими? ))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up