В бригаді медиків швидкої п'яним був лише один - міліція

В бригаді медиків швидкої п'яним був лише один - міліція
На подію вул.Пушкіна,5 виїжджала бригада, де фельдшер був п'яним, а лікар - тверезим. Такі висновки медкомісій повідомляє міліція.

Нагадаємо, ввечері 8 липня на вул.Пушкіна,5 сталася трагедія. Чоловік впав і порізався, почалася кровотеча. Люди стверджують, що медики дуже довго їхали, а в результаті приїхали п'яні. Висновки, що лікарі у стані алкогольного сп’яніння, люди зробили із їхньої поведінки та рухів.

Причина невчасного доїзду бригади швидкої – відсутність автомобілів на станції, – каже Михайло Джус, керівник Центру екстреної медичної допомоги в Тернопільській області. За його словами, як правило з 19-ї до 22.00 припадає найбільша кількість викликів. Тому до травмованого на вулиці Пушкіна виїхала перша бригада, яка звільнилася.

Сам лікар швидкої Сергій Шпильовий розповідає, що о 19.37 повернувся із виклику на базу. Десь о 19.40 диспетчер повідомив про те, що чоловік порізався і потребує допомоги. Біля потерпілого карета швидкої була о 19.52, повідомляє Досьє102.
- Люди почали висувати до нас претензії, що ми довго їхали. Чоловік лежав у калюжі крові на проїжджій частині. Вся сорочка була у згустках крові – це означає, що була дуже масивна кровотеча. Рана була в ділянці грудної клітки зліва у верхніх відділах, в районі, де розміщені великі судини.

Відео дня

Лікар стверджує, що реанімаційні заходи не проводили, оскільки було вже запізно, оскільки рана виявилася несумісною з життям.

Перевірили правоохоронці одразу і самих медиків на вміст алкоголю в крові. Працівникам швидкої довелося двічі у різних закладах проходити медкомісії - у Тернополі та Збаражі, каже заступник начальника слідчого відділу Тернопільського міськвідділу міліції Михайло Вербовський. 

Результати двох медкомісій: фельдшер бригади швидкої допомоги перебував в стані алкогольного сп’яніння, а лікар був тверезий.

Дивну поведінку лікаря Михайло Джус пояснив одинадцятим викликом за день, втомою та спекою.

Розслідувати даний випадок буде спеціально створена комісія Центру екстреної медичної допомоги.

Фельдшера звільнять одразу, а лікар отримає догану за те, що допустив до роботи нетверезого працівника.

Відповідно до проведеної судово-медичної експертизи стало відомо, що смерть чоловіка настала в результаті внутрішньої та зовнішньої кровотеч через проникаюче поранення в область грудної клітки.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 115 ККУ – умисне вбивство та 140 - неналежне виконання професійних обов’язків лікарями. Триває слідство. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    В бригаді медиків швидкої п'яним був лише один - міліція.(Виглядає як анекдот)
  • Оксанка Оксанка

    та чого звільнять нехай в турму садять!!якби він був тверезим можливо би могли спасти людину !!джуса також звільнити за те що не дивиться хто і як працює тільки бабки грибуть КОЗЛИ!!!!!!!!!!

    Хімочка Сергій reply Оксанка Оксанка

    Babku grebe Dzus i kerivnuctvo!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up