За тиждень зґвалтували вже другу пенсіонерку

За тиждень зґвалтували вже другу пенсіонерку
Днями 24-річний юнак познущався з 80-річної бабусі у Борщівському районі. Пройшло кілька днів – у Бучацькому 32-річний чоловік зґвалтував вдвічі старшу жінку. Підозрюваний не може пояснити, навіщо це робив і все списує на горілку

На Тернопільщині міліціонери встановили особу ґвалтівника, що позбиткувався над пенсіонеркою.

Це вже другий випадок в області за тиждень. Нагадаємо, 24-річний молодик на Борщівщині неодноразово ґвалтував 80-річну стареньку. Тепер стало відомо про іншого нелюда - з Бучачини. Останній познущався над 64-річною пенсіонеркою.

Над ранок 14 вересня до Бучачького райвідділу міліції зателефонувала жителька райцентру і повідомила про те, що щодо неї був скоєний злочин. Переборюючи страх і сором, пенсіонерка розповіла правоохоронцям про нічні події.

Відео дня
  • За словами потерпілої, близько 5 години до її квартири через вікно проник незнайомець, - розповіли у  секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції. - Погрожуючи фізичною розправою, зловмисник, всупереч її волі, вступив із нею у статевий контакт.

Жертва згадала, що кривдник погрожував порізати її, якщо буде пручатися чи кричати. Та кликати на допомогу жінка все одно не мала кого, бо мешкає одиноко, а сусіди в цей час міцно спали.

- Потерпіла зателефонувала нам, щойно зловмисник покинув її помешкання, - повідомив т.в.о. начальника Бучацького РВ міліції Казимир Попіль,- і це було правильним рішенням. Адже часто жертви подібних злочинів мовчать про лихо, яке з ними сталося. Жінки соромляться розповідати про таке, чим і користаються лиходії. На щастя, у даному випадку особу ґвалтівника вдалося з’ясувати й він не уникне покарання.

Зловмисником виявився 32-річний житель Бучача. Як пояснив підозрюваний, він сам не розуміє що його спонукало до такого вчинку. Виправдовується, мовляв тоді був добряче напідпитку і не тямив себе.

Дії підозрюваного міліціонери кваліфікували частиною 1 статті 152 Кримінального кодексу України - зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування або з використанням безпорадного стану потерпілої особи. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

До речі

У Кременецькому райсуді днями зачитали вирок фельдшеру-ветеринару, який розбещував 8-річну дівчинку. Його засудили до трьох років позбавлення волі. І обвинувачуваний, і потерпіла сторона,і  прокуратура вироком незадоволені та подаватимуть апеляцію. Нагадаємо, відколи мати 8-річної дівчинки почала говорити вголос та написала заяву до міліції про розбещення її малолітньої доньки, до райвідділу завітали й батьки інших скривджених чоловіком дітей. Суд наразі розглянув лише наругу над 8-річною жертвою. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Гац Наталия

    для таких тільки смертна кара , таких людей потрібно викорінювати з суспільства
  • Соня

    сумніваюсь, шо це - нормальні хлопці. Ясно, що місцеві якісь безробітні неблагополучні пияки. Але якби там не було, це - страшно: ні встиду, ні совісті, ні поваги до старшого покоління
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up