Затримали двох молодиць, які мало не забили до смерті тернополянку

Затримали двох молодиць, які мало не забили до смерті тернополянку
Підозрювані та потерпілі були майже не знайомі. 55-річна тернополянка запросила до себе додому 23-річну жительку Тернополя та її 22-річну подругу із Гусятинського району. До компанії приєднався знайомий господині. Під час розпивання спиртного в компанії виник конфлікт, причини якого пригадати не може ніхто. За побиття жінкам світить до 10 років тюрми

За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень співробітники Тернопільського міськвідділу міліції затримали двох молодих жінок. Дівчата мало не позбавили життя 55-річну тернополянку та її знайомого.

Як встановили правоохоронці, підозрювані та потерпілі були майже не знайомі. 55-річна тернополянка запросила до себе додому 23-річну жительку обласного центру та її 22-річну подругу із Гусятинського району. До компанії приєднався знайомий господині. Під час розпивання спиртного в компанії виник конфлікт, причини якого пригадати не може ніхто.

  • Свою правоту дівчата почали доводити силою, наносячи удари ногами господині помешкання та її знайомому, - розповів начальник сектору зв’зків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета.

Потерпілих з численними тілесними ушкодженнями доправили до лікарні. Отримані ними травми медики кваліфікували, як тяжкі. Про пацієнтів лікарі повідомили правоохоронців.

Відео дня

Міліціонери затримали зловмисниць згідно статті 208 КПК, кажуть у міліції. Їм інкримінують частину 2 статті 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб. Жінкам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Я бачила двох потерпілих, вони справді в занадто важкому стані. Таке могли зробити тільки НЕЛЮДИ, ЗВІРІ!!!!
  • Анонім

    По статті жінкам світить, але де є гарантія, що вони справді будуть покарані!? Думаю всі розуміють що я маю на увазі.

    Анонім reply Анонім

    Це точно. В нас все можливо...
  • Анонім

    Потерпілий знайомий мій батько. Його травми дуже важкі
  • Анонім

    Навіщо повторювати одне і те саме?  Маю на увазі 1-ий і 3-ій абзац....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up