Читаю, бо це мені подобається

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

СЕТ ҐОДІН «ПУРПУРОВА КОРОВА»

Емілія Надра, маркетолог:

Відео дня
  • Усім підприємцям, маркетологам, фахівцям із запуску нових продуктів на ринок, людям, які планують починати або хочуть розвивають власну справу дуже рекомендую прочитати книжку американського підприємця, маркетолога, лектора, засновника компанії Yoyodyne, яку придбала Yahoo, Сета Ґодіна «Пурпурова Корова». Вона допоможе створювати унікальні продукти, варті того, щоб про них говорили, а також поглянути по-новому на маркетингову стратегію. Особисто для мене – це переворот моїх поглядів на роботу та зміни, які відбуваються навколо. У сучасному світі лише унікальне викликає інтерес. Це і є Пурпурова Корова.

ДОМІНІКА ФОРТЬЄ «КНИЖКОВА ОБИТЕЛЬ»

Оксана Павлюк, вчитель:

  • Роман «Книжкова обитель» — для вдумливих читачів, які люблять медитативну, сповільнену, «споглядальну» прозу. Представлена історія про художника й романіста цікава, у ній є своя «метафізична інтрига». У романі відчувається особлива туга за Богом, прагнення дійти справжнього життя, у якому вирощування пастернаку може бути важливішим за щоденні каяття й поклони в церкві. Зрештою, у римлян fides означало не віру, а те, що має стосунок до «чесності, цілісності, надійним характером особи». Авторка порушує непрості морально-етичні питання, які мають стосунок не до релігії як простору віри, а до внутрішніх чеснот.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up