На WOW Gorodok Fest їде Дзідзьо і «Друга ріка»

На WOW Gorodok Fest їде Дзідзьо і «Друга ріка»

Організатори першого фестивалю яскравих вражень WOW Gorodok Fest, що відбудеться на березі Дністра, обіцяють 10 днів неймовірного драйву та незабутніх емоцій.

Справжнїй феєрверк емоцій вируватиме на території першого фестивалю яскравих вражень WOW Gorodok Fest, що відбудеться 16-25 серпня на березі Дністра у с. Городок Заліщицького району Тернопільської області. Грандіозну подію проводять з метою привернення уваги та популяризації цього унікального місця для відпочинку.

Фестиваль проходитиме у мальовничому куточку Тернопілля, що входить до 20 найкрасивіших місць України, –  де Серет впадає в Дністер. Ця територія має свій унікальний, майже середземноморський клімат. Декілька сторіч тому її називали  «Польскою Рів’єрою». Вона була улюбленим місцем відпочинку польської аристократії .

Довгограючий фестиваль

Упродовж 10 днів на березі Дністра діятиме зона атракціонів, шопінгу, фудкортів та пляжних розваг. Щодня на відвідувачів чекає насичена програма, народні гуляння, сучасна музика.

Відео дня

Впродовж перших трьох днів на головній сцені виступлять відомі українські та європейські виконавці. Хедлайнери фестивалю – романтичний гурт «Друга Ріка», антигламурний виконавець Дзідзьо, один із найвідоміших у Європі музичних проектів в стилі deep house – румунський дует Vanotek та багато інших. Ведуча фестивалю – яскрава і харизматична MC DIVA. За пляжні вечірки відповідає стильна DJ GIA.

16 серпня о 16.00 відбудеться матч за участю зірок українського футболу. В наступні дні на території фестивалю працюватимуть розважальний комплекс для дітей, пляж, дискотеки та багато іншого. Настрій створюватимуть найпопулярніші європейські та українські ді-джеї.

  • У день відкриття відбудеться футбольний матч, адже ми будуватимемо спортивний комплекс, де в майбутньому команди проводитимуть свої навчально-тренувальні збори, тому хочемо закласти у фестиваль і спортивну емоцію, – каже організатор Іван Марущак. – На матч завітає 27 зірок українського футболу.

На території фесту буде кемпінг. Абонемент на 3 дні коштує 700 грн. Квиток на 1 день – 300 грн. Абонемент в наметове містечко з орендою намета – 200 гр.н, з власним наметом – 100 грн.

Емоція замість закладання капсули

Начальник управління туризму Тернопільської облдержадміністрації Ростислав Яцків переконаний, що долучитися до WOW Gorodok Fest зможуть чимало туристів. Із Заліщик, від будинку культури, упродовж фестивалю щопівгодини до Городка курсуватимуть спеціальні безкоштовні автобуси.

  • Найпопулярнішими об’єктами для літнього відпочинку є туристичні місця Заліщицького району, адже там дуже мальовнича місцевість, пропливає річка Дністер, інфраструктура, що розвивається, – каже чиновник. – До того ж групи, які сплавлятимуться по Дністру, зможуть причалити до берега в тій місцевості і розважитись на фестивалі.

Інвестор, ініціатор та організатор WOW Gorodok Fest Іван Марущак розповів, що у с. Городок на березі Дністра триває активна підготовка до будівництва готельно-спортивного комплексу на тій земельній ділянці, де буде фестиваль.

  • Коли ми зрозуміли, що вже вийшли на фінішну пряму і готові до початку будівництва, то в мене виникла ідея замість закладання капсули за участю чиновників, закласти ту позитивну емоцію, заради якої створюється готельно-спортивний комплекс, – каже Іван Марущак. – Для себе я зрозумів, що цей об’єкт ми будуємо для людей, тому мені захотілося провести тут сімейний міжнародний фестиваль, який об’єднає не лише Тернопільську область, а й всю територію України. До нас приїдуть також гості з Європи.

Щоб люди сказали «вав!» і «фест!»

Щодо назви фестивалю WOW Gorodok Fest організатор пояснив, що першочерговим завданням щодо підготовки території було зробити все так, щоб люди, які завітають сюди, були приємно вражені і сказали: «WOW».

  • У нас на Тернопільщині кажуть файно і зроблено фест, – додає Іван Марущак. – Тож коли люди приїдуть на територію позитивних емоцій скажуть «WOW», а коли повертатимуться додому з фестивалю, я дуже хотів би, щоб на запитання: «Як тобі?» вони відповіли: «Фест!». Подія відбуватиметься у Городку. Тому ми об’єднали ці три слова, звідси й назва фестивалю.

Спеціально для цього масштабного заходу створена велика пляжна територія, діятимуть атракціони для дітей і дорослих, працюватимуть фаст-фуди.

  • Програму ми продумали так, щоб це було цікаво і дітям, і молоді, і дорослим, – додає організатор.  – Ми запросили лідерів світових хіт-парадів – рок-гурт Vanotek та найкращі українські гурти.

Кожен день має свій формат

При підготовці до фестивалю обговорювали різні дати проведення. Планували зробити його на початку липня, але потім вирішили, що найоптимальнішим варіантом є друга половина серпня, щоб люди змогли масово зібратися і відсвяткувати День Незалежності України.

  • Перші три дні ми «розкачуємо» аудиторію, – каже Іван Марущак. – У наступні дні працюють атракціони і пляж. 23 серпня буде конкурс аматорських колективів Заліщицького і сусідніх районів. Таким чином ми емоційно підготуємо гостей фестивалю до Дня Незалежності. Щоб не закривати фестиваль 24 серпня, на наступний день ми ще запросили артистів.

Проведення фестивалю на початку будівництва готельно-спортивного комплексу дозволить виховати свою аудиторію, знайти свого туриста, переконаний організатор. Сам комплекс планують здати за два-три роки, а WOW Gorodok Fest стане щорічним феєричним закінченням літа.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up