Тернополяни розповіли, що будуть дарувати вчителям до Дня вчителя (опитування)

Тернополяни розповіли, що будуть дарувати вчителям до Дня вчителя (опитування)

Професійне свято вчителів відзначають в першу неділю жовтня. Цього року День вчителя припадає на 1 жовтня. Про те, чи даруватимуть тернопільські школярі подарунки своїм вчителям, розповіли їхні батьки.

Альона Понасевич, в декретній відпустці:

- Ми даруємо подарунок від колективу. Батьківський комітет вирішує що – і дарують всі разом, від класу. Особисто дитина кожна не несе подарунок. А що дарують? Квіти в першу чергу. Ніколи не була в батьківському комітеті, і що вони дарують я навіть не знаю.

 

Відео дня

 

Світлана Шимчук, (49 р.), держслужбовець:

- Я так розумію, що квіти будуть купляти. Вчителі просять, щоб нічого не дарувати. Ну, все одно якось повагу треба до вчителів проявити. Я думаю, що квіти - це взагалі оптимально. А якісь подарунки? Чомусь вчителі сприймають це як хабар.

 

 

Юлія Бойко, (30 р.), вчитель:

- Ні, не будемо цього року нічого дарувати. Так вирішив батьківський комітет, і ми всі підтримали.

 

Наталія Патрусяк, (38 р.), психолог:

- Обов’язково будемо дарувати подарунки. Плануємо подарувати пряники. Хочемо зробити їх у вигляді вазончиків і квітів.

 

 

 

 

Тетяна, (27 р.):

- Ну, не знаю ще поки-що. Думаю, квіти або шоколадку, просто для того, щоб віддячити, що вони стільки часу і здоров’я приділяють моїй дитині. На рахунок того, що від класу - я ще не в курсі. Я особисто дам дитині, щоб вона подарувала це від себе.

Тетяна Кучмій, 38 років, бухгалтер:

- Ще не знаєм. Квіти точно будемо дарувати. Квіти гарні, привітання, малюнки діти малюють…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Пора відходити від цих звичок ,а щоб відійти від цих звичок нам треба на законодавчому рівні заборонити такий лобістськи орган як батьківський комітет через котрий вчителі реалізовують свої забаганки . Я вже давно казав треба створити наглядовий орган типу СБУ ,але для школи щоб виявляти таких "князьків" котрі прийшли в школу для того щоб викачувати гроші з батьківських кишень . Щось для фармацефтів ,інженерів ,простих робочих не влаштовують такі дійства ,а  професія вчитель тоді чим відрізняється , що може тих педагогів силою в школу пхали працювати ,чи під дулом автомата . Вони прекрасно розуміли куда ідуть працювати . А всім кому подобається лизати ж......у за оцінку то лижіть і далі  .Решті тверезо мислячим батька я рекомендую зразу висловити свою позицію щодо подарунків ,та іншої херні оскільки зараз дай палець ,а відкусять руку.
  • Anonymous

    А дня інженера нема. І ніхто їм нічого не дарує, і навіть не вітає. Несправедливо!

    Анонім reply Anonymous

    Та бо дов...... привчили до так званих подарунків ,а тепер то вже в традицію увійшло . Я ще, коли вчився в школі то особисто бачив як в кабінети носили сумки з продуктами оскільки з грошима тоді туго було та і купони нести якось  х ...... виглядало . Вже як зявилась національна валюта то перейшли на пакети з кавою , коньяки , вина , грошенята в конвертах . Ті що носили такі торбинки ,то зразу було видно як вчителі відносяться до таких дітей . Як писали контрольні , то потім якщо хреново написано то ходили по хатах і ті переписували як має бути і оціночка була відповідна .
  • marijka

    І ще дивуватись, що в нас корупція і хабарництво процвітають, якщо з самого малечку привчають. Вчитель це така сама робота як і інші.

    Анонім reply marijka

    100%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up