Партнер рубрики Події

Демонтувати кіоски на 15 Квітня не дали їхні власники

Демонтувати кіоски на 15 Квітня не дали їхні власники
Люди стали живим щитом проти демонтажу торгових точок, розповів начальник ЖКГ Тернополя Микола Лесів. Тож комунальники не змогли знести ці кіоски.

- Окрім того, коли ми прийшли на цей ринок, знайшовся і власник тих кіосків, які раніше в нас рахувалися як нічиї, - розповідає пан Лесів.

Ним виявилася місцева торгова компанія, проти якої тепер будуть висувати обвинувачення про самовільне захоплення територій і земельних насаджень, розповів пан Лесів.

- Ми доповіли меру про ситуацію, - продовжує Микола Лесів. - Наразі не можу сказати вам точну дату демонтажу кіосків. Але це ми зробимо обов'язково.

Відео дня

Нагадаємо, тернополяни неодноразово зверталися в редакцію 20minut.ua з обуренням, що на вул.15 Квітня торговці самовільно поставили кіоски, захопивши газон, де люди садили дерева, а також територію біля зупинки.

Рішення про демонтаж торгових точок на тій вулиці прийняли на засіданні виконкому міськради 19 листопада.

- Ми вирішили, що там, де власники торгових точок відомі, ми даємо їм 10 днів на добровільний демонтаж, - говорив Сергій Надал. - Якщо це прохання вони не виконають через 10 днів, тоді демонтуємо в примусовому порядку. На тих точках, де власники не встановлені або не хочуть з'являтися, демонтаж будок буде проводитися упродовж трьох днів. Тому прошу всіх суб’єктів господарювання, які мають такі об’єкти, будь-ласка, приберіть їх самі, щоб при примусовому демонтажі вони не зазнали додаткових пошкоджень. 

Однак досі ті кіоски ніхто не зносив. Навпаки, тернополяни скаржаться, що кількість тих будок лише збільшується.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    пане Лесів а Маціпурі власнику Реала можна на газонах і деревах ставити не тимчасові а постоянні будівлі?  ,А ми забули,що в нього син депутат від свободи. А ще недавно цей депутат був в розшуці в інтерполі - відмазали!Для Свободи закону немає але скоро буде!!!
  • Анонім

    начальник ЖКГ пан Лесів вже майже рік як має судимість  та продовжує працювати на своїй посаді . Сергій Віталійович розберіться спочатку з тими хто працює в міські раді.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up