Партнер рубрики Події

Конференцію медиків відмінили у зв'язку зі смертю Ковальчука

Конференцію медиків відмінили у зв'язку зі смертю Ковальчука
Видатні вчені-медики з усієї України планували приїхати в наше місто на конференцію 2 жовтня. Проте захід перенесли у зв'язку зі смертю ректора медуніверситету.

XXII Всеукраїнська конференція серцево-судинних хірургів України мала відбудутися 2 жовтня в Тернополі. З об'єктивних причин -  відходом у вічність ректора Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, професора Леоніда Ковальчука - тепер конференцію відмінили. Організатори дякують за розуміння.
Нагадаємо, Леонід Ковальчук помер сьогодні, 1 жовтня, вночі на 67-му році життя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up