Партнер рубрики Події

Навесні українців-ухильників від мобілізації розшукуватиме міліція

Навесні українців-ухильників від мобілізації розшукуватиме міліція
Військкомати створять реєстр ухильників і повинні до 3 березня передати його у міліцію.

Про це заявили у Генштабі Збройних сил України.

"Районні військові комісаріати отримали відповідне завдання зі створення реєстрів ухильників, які вони повинні до 3 березня передати в районні, міські відділення міліції, які відповідно до законодавства здійснюватимуть розшук, затримання, доставку в законному порядку у військові комісаріати громадян, які ухиляються від виконання військового боргу", - розповів заступник начальника мобілізаційного відділу мобілізаційного управління ГУ оборонного та мобілізаційного планування Генштабу ЗСУ Олександр Правдивець.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Маховик правди

    Я вважаю так ,що реєстр робити можна але розумніше буде не застосовувати адміністративну чи кримінальну відповідальність ,а в примусовому порядку направляти на військові заводи ,і там нехай працють на благо країни , бо зараз воювати є кому ,а ось робити військову техніку немає кому і ще треба врахувати ,що якщо країна перейде на військові рейки так само треба буде шукати людей щоб виготовляти продукцію для фронта .
  • Анонім

    за якись кусок гіна з нерентабельними шахтами і 3 мільйонами москалів вони ложать тисячі людей, а крим з нафтою газом, і курортами, відали без жодного постріла де логіка

    Маховик правди reply Анонім

    Справа в тому ,що той Донбас нікому вже не потрібен після того, як то  лайно ДНР і ЛНР там все розвалило танками та іншою технікою . Справа тут ,що вся та шобла полізе в Харків ,Запоріжя , Одесу і таке подібне .Що стосується Криму то там вже давно люди пішли під росію і з 2008 року почали отримувати російські паспорти і показово спалювати українські . Я вважаю ,що якщо б Україна перестала направляти в Крим фури з продуктами і саме основне відрізати Криму електрику то вони б там скоріше б прозріли ,що таке Росія ,а так з нашим керівництвом ніх.... толку не буде .Ми вже дочекалися ,що за час так званого перемиря путін постягува зброї і найманців стільки ,що це п....ц всьому . Яценюк ще літом п....в ,що готовий пакет санкцій і де ті санкції ,ми від європи вимагаємо санкцій ,а самі ніх.... не робимо
  • Анонім

    редставитель Генштаба обратился к правительству с предложением разработать законопроект о порядке выезда военнообязанных граждан Украины за границу. Это вызвано тем, что в ходе нынешнего этапа мобилизации зафиксированы случаи, когда военнообязанные целыми селами выезжают за границу, чтобы избежать призыва.



    По мнению правозащитника Эдуарда Багирова, такой закон, если он будет принят, не противоречит общему законодательству.



    - Запрещать выезд огульно всем нельзя. Но насколько я знаю, основные повестки уже розданы, списки подлежащих мобилизации составлены. Они есть в военкоматах и могут быть у Госпогранслужбы. Если примут закон, человек, планирующий поездку за рубеж, должен будет  узнать, есть ли его фамилия в этих списках. Если да, то выехать он не сможет.

    http://kp.ua/politics/488289-oshybky-y-problemy-novoi-volny-mobylyzatsyy

  • Анонім

    Журналісти, виконання не "військового боргу", а "військового обов'язку". Щодо "боргу", то ця держава значно більше заборгувала людям, аніж вони їй.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up