«Нікому немає діла до нашої проблеми»: мешканці будинку на Морозенка скаржаться на зламаний ліфт

«Нікому немає діла до нашої проблеми»: мешканці будинку на Морозенка скаржаться на зламаний ліфт
  • В редакцію «20 хвилин» звернулися мешканці багатоповерхівки на вулиці Морозенка. 7. У них вже кілька тижнів не працює ліфт. За словами мешканців, їх лише годують обіцянками, а ремонт постійно переносять.
  • Коли відремонтують зламаний ліфт та що робити в таких випадках – дізнавався журналіст «20 хвилин».

Як розповідає мешканка дев'ятиповерхівки, де вийшов з ладу ліфт, – проблеми тривають вже майже пів року.

- В нас не новий будинок і проблеми з ліфтом почались ще пів року тому, - каже мешканка будинку Людмила Самарська. – Ми чи не кожного дня викликали бригаду для ремонту. Останніх кілька тижнів ліфт не працює взагалі.

Як пояснює жінка, у будинку живе багато пенсіонерів та людей з інвалідністю, яким важко долати сходи.

Відео дня

- В нашому під'їзді є інваліди, пенсіонери, - каже Людмила. – Я вагітна на сьомому місяці. Живу на сьомому поверсі і маю двох дітей. Кожного дня спускатися з дітьми сходами важко. На моєму поверсі живе пенсіонерка, яка вже 2 тижні не може вийти з дому, тому ми купуємо їй продукти. На 9 поверсі є сім'я з маленькими дітьми, на 5 поверсі живе сліпий чоловік. Три інваліди є, які пересуваються лише з паличкою. Тому дуже важко без ліфту.

За словами жінки, мешканці будинку неодноразово зверталися і до обслуговуючої організації і в міську раду, однак відповіді, коли ліфт відремонтують, їм так і не дали.

- Ми телефонували до ремонтників, які займаються нашим ліфтом і нам постійно кажуть, що ліфт відремонтують, але чекають деталі, - пояснює жінка. – Коли ці деталі приїдуть ми не знаємо. Нас годують обіцянками, що вони вже в дорозі. Нам хоча б сказали, коли ліфт відремонтують, адже ми не знаємо навіть, скільки ще це триватиме.

У обслуговуючій організації запевнили – про проблему їм відомо і її вирішать уже найближчими днями. Як пояснили в диспетчерській, для ремонту ліфта на Морозенка потрібен редуктор. Його замовили однак довелося чекати доставку стільки часу.

- Ми вже отримали необхідну деталь для ремонту і найближчим часом бригада відремонтує ліфт, - пояснили у ліфтовій службі «Максима». – Роботи, якщо встигне бригада ремонтників, виконають у п'ятницю, 10 липня. Якщо бригада не встигне – ліфт відремонтують у понеділок, 13 липня. У суботу та неділю відремонтувати ліфт не зможуть, оскільки працює лише аварійна бригада.

У міськраді, куди неодноразово зверталися мешканці будинку, підтверджують, що необхідну деталь уже придбали і ліфт відремонтують.

- Дійсно, за даними управління ЖКГ, вийшов з ладу редуктор, - пояснюють у прес-службі міської ради. - Управління знайшло кошти і уклало договір на капремонт ліфта. Сьогодні, 10 липня, обладнання має бути в Тернополі, в понеділок запланований монтаж, а з середи ліфт має працювати.

Якщо ж у вашому будинку зламався ліфт – ви можете повідомити про це обслуговуючу організацію, яка займається утриманням ліфта, обслуговуючу організацію будинку, або на гарячу лінію міської ради.

А ви задоволені станом ліфту у вашому будинку? Пишіть у коментарях! 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • мобуту сесе секо

    Зробіть Українцям Україну !!!
  • ВолодяУкраїна!!!

    Зробіть будь ласка людям ліфт !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату 12:00 Погіршення погоди на Тернопільщині може призвести до збільшення кількості аварій — поліція 11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up