Партнер рубрики Події

Сили АТО знищили майже 100 бойовиків

Сили АТО знищили майже 100 бойовиків
За останню добу силами АТО було знищено близько 100 бойовиків, Росія продовжує обстрілювати позиції сил АТО. Про це повідомив прес-офіцер АТО Леонід Матюхін.

"У зоні АТО продовжуються активні бойові дії. Вогневим ударом було знищено підрозділ бойовиків на північній околиці пункту Петровське. За даними розвідки, після нашого удару на позиціях загарбників спостерігалися вибухи боєприпасів та пожежі", - розповів Матюхін.

"За останню добу загалом знищено три артилерійські установки БМ-21 "Град", один бронетранспортер, одна бойова розвідувальна машина, один камаз та близько сотні бойовиків", - додав Матюхін.

За його словами, позиції сил АТО були обстріляні неподалік населених пунктів  Лутугіно, Андріївка, Березове, Мала Іванівка, Фащівка.

Відео дня

"Чотири рази артилерією обстріляли аеропорт Луганська", - додав Матюхін.

Він також наголосив, що продовжують обстріли сил АТО з боку Росії, зокрема цієї доби обстріл вівся неподалік Макарово.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up