Партнер рубрики Події

Тернопільські медики "швидкої" вимагають, щоб їм вчасно виплачували зарплату

Тернопільські медики "швидкої" вимагають, щоб їм вчасно виплачували зарплату

Працівники "швидкої" прийшли у четвер, 7 липня, в ОДА, щоб нарешті з'ясувати чому їм затримують заробітну плату.

- Ми повинні отримувати 40% надбавки за напруженість в роботі, згідно наказу, який прийняли у 2013 році, - кажуть працівники екстреної медичної допомоги. - Наша область цього не отримує. Ми одного разу отримали 20% і все. У нас йде затримка з заробітною платою і маємо проблеми з годинами. 

Люди прийшли у обласну адміністрацію, щоб їхні проблеми нарешті вирішили. 

- Ми звертались до нашого керівництва, але у відповідь почули, що усі затримки з грішми на рівні обласного управління, - скаржаться медики. 

Відео дня

Начальник управління охорони здоров'я Тернопільської ОДА Володимир Богайчук запевнив медиків, що найближчим часом проблему з затримкою зарплати вирішать.
Детальніше дивіться на відео.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Діонісій

    немає грошей на зарплати медикам, просрали всі
  • David Starr

    Правильно роблять, мало того, що копійки платять і то невчасно, а як тільки що - одразу усі клятву Гіппократа згадують. От тільки ніхто не згадає, що у клятві ні слова про безоплатну допомогу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up