Партнер рубрики Події

Тернополянам показали "Нашу Надію"

Тернополянам показали "Нашу Надію"
На прем'єрі фільму Володимира Тихого про Надію Савченко "Наша Надія", яка відбулась у Тернополі 11 жовтня, глядачі майже повністю заповнили зал "Кінопалацу". Від фільму тернополяни очікували отримати справжню надію та віру на краще майбутнє. Зібрані з прем'єри кошти передадуть на допомогу дітям загиблих бійців батальйону Айдар.

Фільм розповідає про події, що розпочалися на території нашої країни ще весною, власне, з початку окупації Криму. Режисер фільмував хроніки про схід і про добровольчі батальйони – ще коли Савченко не була головною героїнею. І в процесі роботи з’явилася Надія – як героїня, яка уособлює ідею добровольчих батальйонів та громадської ініціативи.

Previous Next

- ВІд фільму очікую, що люди за повсякденими турботами, звернуть увагу ще на те, що є люди, яким ще важче, - каже Андрій Артимович. - Ті, що за межами нашої держави і навіть вона не може їм допомогти. Але вони не схиляються, підтримуютсья всіх нас. І ми повинні долучитись до них з підтримкою.

Відео дня

Усі, хто прийшов на прем'єру, мали змогу написати листа до Надії Савченко. 

- Після останнього показу фільму, який відбудеться у Києві 21 жовтня, усі листи ми передамо Надії, - кажуть організатори. - Також під час показів фільму у містах ми збираємо кошти, які підуть на допомогу дітям загиблих бійців батальйону Айдар.

За словами організаторів, фільм "Надія Савченко: "Наша Надія"" можливо з'явиться у соцмережах, але після останнього показу та можливої трансляції на телеканалах.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • наталя

    на виборах підтримуватиму ВО Свободу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up