Партнер рубрики Події

У реанімацію дитячої лікарні закуплять медичне обладнання

У реанімацію дитячої лікарні закуплять медичне обладнання
Благодійна акція "Серце до серця" стартувала в Тернополі та триватиме до 30 квітня. Всі, хто кине гроші у скриньку волонтерів, отримає наклейку-серце. А власне зібрані кошти підуть на закупівлі медичного обладнання у реанімаційне відділення дитячої обласної лікарні.

- За кошти, що зберуть наші волонтери, ми плануємо придбати сучасне медичне обладнання для реанімаційного відділення Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні, - каже координатор акції Арсен Ляхоцький. - Зокрема, лікарня потребує сучасного анестезіологічного та реанімаційного обладнання.

Це - моніторингова апаратура, апарати штучної вентиляції легень, дозуюча апаратура для внутрішньовенного введення наймолодшим пацієнтам, дефібрилятора.

Акцію проведуть на підприємствах, в організаціях, установах та закладах району. До збору коштів просять долучитись молодь. 

Відео дня

- Наші волонтери збиратимуть кошти на вулицях міста та селищ області, - пояснює координатор. - Для того, аби люди розуміли, що той чи інший волонтер збирає кошти саме на медобладнання, на кожній скриньці буде номер захищений печаткою благодійного фонду "Серце до серця".

Волонтери на знак подяки наклеюватимуть усім, хто кидатиме благодійні внески до скриньок, наклейки-сердечка.

Довідка

Детальнішу інформацію можна отримати за тел. (0252) 23 59 77, 0976115988 (Арсен Ляхоцький)

РАХУНОК ДЛЯ БЛАГОДІЙНИХ ВНЕСКІВ:
Р/р 2600501306399 в ПАТ «Кредобанк»,
МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227
Найменування платежу: «Благодійний внесок. Тернопільська область» (словосполучення «Тернопільська область» вказувати обов’язково!).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up