Партнер рубрики Події

УРА, канікули! Останній дзвоник у Тернополі: як усе минуло (ФОТОРЕПОРТАЖ)

УРА, канікули! Останній дзвоник у Тернополі: як усе минуло (ФОТОРЕПОРТАЖ)
  • У вівторок, 8 червня, у Тернополі — Останній дзвоник. Карантинний, але такий очікуваний для багатьох школярів.
  • У кожному навчальному закладі була своя програма заходів з дотриманням епідеміологічних вимог.
  • Переважно на святі були самі діти та вчителі. Без батьків. 

 

Карантин – не привід скасовувати свято Останнього дзвоника. Деякі тернопільські школи провели лінійки, але лише з учнями, без батьків. У деяких були заходи тільки для випускників та першачків, а решта школярів мали свої програми – хтось на екскурсію, хтось на піцу, хтось на останній урок у класі і додому. 

Далі публікуємо фото з тернопільських шкіл. Якщо хочете розповісти, як минуло свято у вашому закладі, додавайте фото у коментарі. 

Початкова школа №1 (вулиця Лесі Українки, 12А)

Відео дня

Тут учні зібралися на святкову лінійку о 9.30.

Без батьків, але з посмішками та гарним настроєм. Традиційно школярі проводжали четвертокласників, які вже з вересня будуть навчатися у інших закладах. Адже початкова школа лише для наймолодших. 

Після урочистостей всі пішли по своїх класах. Учителі привітали дітей із закінченням навчального року, розповіли, як пильнувати себе влітку та бажали гарного відпочинку. А вже у вересні всі вони знову зустрінуться за партами. Вірять, що пандемія піде на спад, і дистанційки не буде. 

22 школа (бульвар Симона Петлюри, 8)

Лінійка відбулася і в 22-ій школі, щоправда лише для учнів 4, 9, 11-их класів. На фото  вчитель молодших класів Шулько Ольга Андріївна. ЇЇ діти просто обожнюють. Тому хочуть сфотографуватися навіть старшокласники. 

Школярі були раді, що навчальний рік уже завершився, а попереду  час канікул.  

Раділи і батьки  за своїх дітей.

19 школа (вулиця Братів Бойчуків, 2)

Запальним танцем проводжали навчальний рік у 19-тій школі. Особливо раділи малюки, адже у них на канікули вже свої плани. 

Початкова школа "Ерудит" (бульвар Данила Галицького, 3А)

Ось так яскраво святкували Останній дзвоник у початкові школі "Ерудит". Лінійку провели для першачків та випускників (чертвертокласників). Інші учні дзвонили дзвоники у своїх класах. 

Діти охоче позували та робили селфі. Школі цьогоріч виповнилося 20 років. 

Учні та їхні батьки щиро вітають директора школи Оксану Володимирівну Палигу та весь педагогічний колектив з ювілеєм школи і бажають успіху, процвітання та нових досягнень...

11 школа (вулиця Генерала Мирона Тарнавського, 6)

Лінійка для випускників. Сльози, ностальгія за шкільними роками та небажання розставатися. 

Які фото постять тернополяни у соцмережах

Привіт канікули!

Фото із сім'єю опублікував на своїй сторінці екс-депутат Тернопільської міськради Назар Зелінка.

Фото із цьогорічним випускником опублікувала журналістка Олена Мудра.

Останній дзвоник у школі №7

"Тепер у тебе розпочинається новий період життя – цікавого, самостійного і я впевнений, що успішного!", написав Андрій Богданець до фото із сином- випускником.

Останній дзвоник у школі №3

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up