Партнер рубрики Події

Запасаймося водою! 21 та 22 жовтня в багатьох мікрорайонах Тернополя не буде води

Запасаймося водою! 21 та 22 жовтня в багатьох мікрорайонах Тернополя не буде води
21 жовтня води в Тернополі не буде в більшості районів міста, а 22 жовтня вода буде з великим вмістом хлору, а тому не придатна дляя вживання
21 жовтня вода буде лише в Центрі (в районі вулиць Крушельницької - Живова - Князя Острозького і Старого парку), мікрорайоні Новий Світ, промисловому мікрорайоні (в районі вулиць Бродівська — Поліська — Текстильна - Збаразька). У решті мікрорайонів міста крани будуть сухими. А 22 жовтня вода буде з підвищеним вмістом хлору, а тому непридатна до вживання.

У зв'язку з проведенням щорічного планового промивання водопровідних мереж з 00 год 21 жовтня по 24 год 22 жовтня буде частково припинено водопостачання міста.
Як повідомили в  "Тернопільводоканалі" , з водою будуть мешканці Центру (в районі вулиць Крушельницької - Живова - Князя Острозького і Старого парку), мікрорайону Новий Світ, промислового мікрорайону (в районі вулиць Бродівська — Поліська — Текстильна - Збаразька). У решті мікрорайонів міста крани будуть сухими.
У середу, 22 жовтня, у тих мікрорайонах, де здійснюватиметься промивання водопровідних мереж, поступово з'являтиметься вода з підвищеним вмістом хлору, яку не рекомендують  вживати для пиття чи приготування їжі.
Адміністрація КП "Тернопільводоканал" просить вибачення за тимчасові незручності та рекомендує мешканцям тих мікрорайонів, де водопостачання буде припинено, завчасно зробити необхідний запас води.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ксенія

    ахаха))))придатна до вживання......не смішіть,бо лусну...вода тече іржава,неможливо білизну попрати - вся жовтого кольору....ЦИРК..вже всі давно знають як у Тернополі робиться бізнес на воді
  • Анастасия Малько

    Скільки можна мити? Місяць тому виключали воду!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up