Домовину Андрія Кузьменка зустріли тисячі людей (ONLINE)


Домовину Андрія Кузьменка зустріли тисячі людей (ONLINE)
Кілька тисяч людей зібралося у Львові, аби попрощатися з лідером гурту "Скрябін" Андрієм Кузьменком. Домовину з тілом українського співака привезли до церкви Преображення Господнього. Там воно перебуватиме до ранку 5 лютого.

Ще за годину до прибуття Кузьми Скрябіна біля храму зібрались тисячі людей. Їхня кількість щохвилини збільшувалася. Аби не утворився хаос, потік людей регулювали правоохоронці. Вони ж попросили натовп сформувати коридор для ввезення тіла українського співака.

Previous Next

– Відійдіть з проходу. Зробіть кілька кроків назад, – гукали правоохоронці до людей.

Відео дня

Попрощатися з Андрієм Кузьменком прийшли, як дорослі, так і малі. Люди очікували на співака з великими оберемками квітів та вінків. У багатьох на очах були сльози.

– Я приїхала з Яворівського району. Дуже хотіла попрощатися з Кузьмою Скрябіним. Досі не віриться, що його не має з нами. Він був великою людиною, – додала Богдана.

О 16 годині домовину з тілом Андрія Кузьменка занесли до церкви Преображення Господнього. До храму вистроїлися величезні черги з охочих провести в останню путь українського співака.

5 лютого о 9  годині у церкві Преображення Господнього відбудеться Заупокійна Літургія, після якої процесія вирушить у Брюховичі. Співака поховають на місцевому цвинтарі.

Нагадаємо, лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко загинув в  автокатастрофі 2 лютого.

Юлія КАСЬКО

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Дійсно заберіть фото дівчини, а то вона ніби на день народження прийшла, така весела і усміхнена. Вічна пам'ять хорошій людині !!! Дуже шкода, що талановиті люди покидають нас так швидко, скільки хороших пісень міг написати та добрих справ ще міг зробити Андрій. Дуже, дуже, дуже шкода !!!!
  • Анонім

    Заберіть ту дівку з її либою з такої новини.

    Вічна пам'ять хорошому співакові.
  • Eugenia Tsebriy

    Що з нами буде завтра - може знати тільки Бог (c) Вічна пам'ять...
  • Євгенія Цебрій

    Вічна пам'ять...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up