Фракція Радикальної партії переходить в опозицію до влади

Фракція Радикальної партії переходить в опозицію до влади
Фракція Радикальної партії виходить з парламентської коаліції і переходить в опозицію до влади. Про це заявив її лідер і керівник однойменної фракції Олег Ляшко,

"Від імені фракції Радикальної партії я повідомляю про наше рішення про вихід з коаліції", – заявив він журналістам у кулуарах парламенту у вівторок після завершення засідання.

На його переконання, влада під час голосування за законопроект про внесення змін до Конституції в частині децентралізації в першому читанні об'єдналася з "Опозиційним блоком", а також "представниками олігархічних груп".

У свою чергу віце-прем'єр Валерій Вощевський, який був у Кабміні за квотою Ляшка, заявив про відставку.

"Рішення фракції Радикальної партії про вихід з коаліції було прийнято одноголосно... як результат, радикальна партія не може мати свого представника в уряді. Це означає для мене – моя заява про складення повноважень віце-прем'єр-міністра", – заявив він журналістам.

Як відомо, фракція Ляшко в понеділок не підтримала внесення змін до Конституції в частині децентралізації.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не виявилось 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up