"Весілля по-тернопільськи": Свято єднання сердець

"Весілля по-тернопільськи": Свято єднання сердець
Весілля – це завжди свято єднання двох закоханих сердець і молодятам хочеться поділитися цією радістю не тільки зі своїми рідними та друзями, але й з цілим світом. Допомогти їм у цьому зміг конкурс «Весілля по- тернопільськи», який щорічно проводиться редакцією газети «Ria плюс» та сайтом «20 хвилин».

Цьогоріч новоспечені подружжя могли впродовж місяця відправляти на адресу сайту свої весільні фотографії. Саме ж голосування за пари-переможці проводилося сім днів. Всі відвідувачі інтернет-видання мали змогу підтримати конкурсантів у цей час.

І ось зовсім недавно наші користувачі обрали три пари молодят, які, на їхню думку, найбільше заслуговують звання переможців, а найголовніше – призів від газети «Ria плюс», сайта «20 хвилин» та партнерів конкурсу – готельно-розважального комплексу «Алігатор» і весільного салону «Кароліна».

З усіх претендентів на подарунки читачі вибрали три особливих пари. Перше місце завоювали Аліна та Тарас Пасічники. Друге – отримали Віктор та Тетяна Винничуки. А бронза дісталася Тетяні та Віталію Кондратюкам, але оскільки пара зараз знаходиться в Києві і не може сповна насолодитися заслуженими призами, то вони вирішили віддати своє почесне третє місце молодятам, чий запал, як вважають Віктор та Тетяна, не залишить нікого байдужим – парі Анна та Андрій Підвальні.


Кожна пара має свою історію і свій шлях до перемоги в конкурсі «Весілля по-тернопільськи». Й ініціатор участі в нашому проекті також у кожного свій. Наприклад, у сім’ї Аліни та Тараса думка про те, що можна було б спробувати себе у такому конкурсі, виникла у чоловіка. Аліна каже, що була приємно здивована, коли її чоловік запропонував взяти участь, і відразу ж підтримала цю ідею. Хоча пара стверджує, що у них досить таки авантюрна сім’я, адже і зустрічалися вони недовго – всього лише рік. І познайомилися не дуже звично – через соціальні мережі. Але, як говорять переможці, відразу зрозуміли, що це доля, а тому не варто відкладати те, що і так вирішене небом наперед. Так, на їхню думку, відбулося й у випадку з конкурсом: якщо інтуїція підказала, що треба спробувати – значить треба. 

У парі срібних переможців те, що можна було б випробувати долю у нашому проекті вирішив навіть не глава сім’ї, а глава всієї родини Винничуків – батько Віктора. А молодята подумали, якщо старший радить, то чому б і ні? І не прогадали. Хоча, як самі Віктор і Тетяна кажуть, якогось авантюризму ні в кого з них не простежується: зустрічатися вони почали не відразу – пара разом навчалася, а лише на третьому курсі зрозуміли, що між ними не просто дружні стосунки, а те почуття, яке не лише серце змушує битися сильніше, а й Землю крутить швидше.

Рекордсменами ж за тривалістю стосунків стала пара, що здобула третє місце. Анна та Андрій зустрічалися до шлюбу аж шість з половиною років. Та, як самі кажуть, вони є не тільки наймолодшою за терміном подружніх стосунків сім’єю – від їхнього весілля пройшло лише декілька місяців, а й типовою українською родиною, адже саме дружина вирішила брати участь у конкурсі.

У всіх наших молодят є дещо, що об’єднує їх всіх – це те , що перемога в конкурсі «Весілля по-тернопільськи» була для них приємних сюрпризом. Звісно ж, вони надіялися на перемогу, але сумніви, як самі ж запевняють, не відпускали їх до самого кінця проекту. Тому переможці кажуть, що тепер братимуть участь у всіх можливих конкурсах і радитимуть це всім своїм друзям та знайомим. За їхніми словами, після цієї перемоги віра в свої сили виросла у них в декілька разів.

Тим паче, що на наші подружжя чекали призи варті королів. Тому 12 серпня відбулося нагородження обраних. Церемонія вручення подарунків проходила у два етапи: перший відбувся у готельно-розважальному комплексі «Алігатор», другий – у весільному салоні «Кароліна». «Алігатор» поділив подарунки згідно з отриманими у конкурсі місцями. Пара, яка посіла третє місце, отримала можливість відволіктися відспекотних літніх буднів і сповна насолодитися відпочинком в аквапарку впродовж всього дня.

Молодята, які завоювали срібну медаль, зможуть так само цілий день освіжатися в аквапарку, а також провести час в одному з номерів «Напівлюкс» готелю «Алігатор». І таким чином ще хоч на день повернутися у солодкий час медового місяця.
А пара, яка зайняла перше місце, окрім лаврів переможця, отримала ще й найголовніший подарунок від готелю та аквапарку. Цей приз називається пакет «Весільний», який, до слова, може випробувати будь-яка сім’я. Та наші переможці отримали таку можливість завдяки підтримці відвідувачів сайта «20 хвилин» і партнерам з «Алігатора». Зокрема, вони можуть провести час у єдиному номері «Люкс» готельно-розважального комплексу, поласувати одним із 20 сніданків на вибір, насолодитись казковим релаксом під час двох масажів-пілінгів у турецькій лазні, а після цього скористатись усіми водними розвагами аквапарку.

Як стверджує маркетолог «Алігатора» Михайло, готельно-розважально-оздоровчий комплекс створений для того, щоб усі його гості змогли відчути себе особливими. Тому персонал закладу робить все для того, щоб будь-яке свято, а, ще й таке неповторне, як весілля, запам’яталося для відпочиваючих надовго. Власне для цього і було створено пакет «Весільний» – щоб кожна пара змогла закінчити святкування свого весілля на ноті висококласного сервісу та задоволення від професійних СПА-процедур. Та вручення сертифікатів у «Алігаторі» – це була лише половина сюрпризів для переможців. Свято продовжилося у весільному салоні «Кароліна», адміністрація якого зробила все, щоб конкурс «Весілля по-тернопільськи» закарбувався молодятам на все життя.
Після торжественної зустрічі та неперевершеного фуршету пари-переможці були нагороджені кубками, що символізували не лише перемогу в проекті, а й те, що справжнє кохання здатне на все і завжди заслуговує на подарунки.Також у «Кароліні» на наших молодят чекав професійний весільний фотограф, який провів їм надзвичайну фотосесію і супроводжував їх далі впродовж всього часу, де б вони не були.

Previous Next

А були переможці після вручення нагород у весільному салоні на найкрасивішому місці міста – нашій водній перлині – Тернопільському озері, де їх чекала прогулянка під білими парусами.

Директор салону «Кароліна» пані Софія, як ніхто знає, що весілля повинне згадуватися все життя. І спогади мають бути такими, щоб аж мурашки пробігали по тілу від захвату. Тому вони разом зі своїми працівниками намагалися зробити церемонію нагородження особливою і неповторною.

Вітаючи нагороджені сім’ї, пані Софія побажала їм, щоб їхнє кохання не просто залишалося таким щирим, як воно є зараз, але й міцніло з кожним прожитим разом днем, і щоб всі перепони, які, на жаль, завжди трапляються у людському житті, лише скріплювали і освіжали їхні почуття.

Та на цьому свято, подароване «Кароліною», не закінчилося. Наших молодят ще чекає захоплююча подорож на вихідних до княжого міста Збаража на невід’ємному атрибуті вишуканого весілля – білому лімузині.



Газета RIA плюс бажає учасникам любові, яка завжди зігріватиме їхні серця і допоможе знайти сили для того, щоб з дня в день йти поряд та надихати одне одного. А для тих пар, які бажають отримати не менш красиве свято, радимо слідкувати за проектами, що проводять газета «Ria плюс» та сайт «20 хвилин», і чекати наступного конкурсу «Весілля по-тернопільськи»

Previous Next

Відео дня

Previous Next

Партнери:

        

 

Коментарі (2)
  • Діана

    дуже класні пари, так мило))) Подарунки бомбезні!!!
  • Лазар-Виноградова Іванна

    Такі всі класні пари і гарні історії  в кожного, молодці)))

    П.С, Гарної вам подорожі на вихідні на лімузині)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up