«Допоможіть вижити!» Тернополянин бореться з тяжкою формою COVID – на препарат треба 46 тисяч на день

«Допоможіть вижити!» Тернополянин бореться з тяжкою формою COVID – на препарат треба 46 тисяч на день
  • Він завжди був самодостатнім, цілісним і завжди старався допомогти зорієнтуватися нам усім у світі Книги. І зараз у пана Назара біда, —  звертаються за допомогою небайдужих друзі молодого чоловіка.
  • Він – світла і хороша людина. Але сподіватись йому особливо нема на кого, адже все своє життя він віддав книгам.
  • Увага! Через технічний збій змінили номер картки, куди можна переказувати кошти. Нові дані - у довідці і на основному фото. 
  • Друзі, у нас біда! Усі, хто в Тернополі мав чи має відношення до художнього слова, знають Назара Савчака – багаторічного незмінного продавця книг магазину «Книжкова хата». Він знав усіх нас, був практично нашим маячком у світі сучасної літератури. Знав, хто що читає, над якою темою працює, —  звернулась за допомогою небайдужих тернополян відома волонтерка Лілія Мусіхіна. —  Він завжди був самодостатнім, цілісним і завжди старався допомогти зорієнтуватися нам усім у світі Книги. І зараз у Назара біда.

Молодий чоловік захворів на COVID. Причому в найтяжчій формі, кажуть друзі.

—  Я боюсь про це казати, але Назар зараз бореться за життя! – просить всіх про допомогу Лілія Мусіхіна. —  Ми не були останніми роками надто близькими: моє життя не лишало мені часу на книги, на друзів дитинства. Але я розумію, що ми можемо втратити великого книголюба і Поета.

Назар пише, хоч рідко кому показує вірші, бо знає, що у світі є Рільке і Бодлер, і ще сотні тих, до кого кожному із нас ще рости і рости. Він – світла і хороша людина. І він, вірять друзі, —  не написав ще своїх основних віршів.

Відео дня
  • І може й не написати, якщо ми не допоможемо. Адже сподіватись йому особливо нема на кого, адже все своє життя він віддав книгам, —  каже Лілія Мусіхіна.

Гроші збирає на свою картку його близький друг – Валерій Шестак, людина чесна і пряма, яка віддасть останнє і ніколи не візьме зайвого, стверджує волонтерка. І просить: «Допоможіть нашому Назарові вижити».

Валерій Шестак, на чий рахунок збирають кошти для порятунку Назара Савчака, теж опублікував пост на власній сторінці у Фейсбук.

—  Подзвонив друг Назар Савчак, просить допомоги. Лежить у лікарні. Питання життя. Корона, —  написав Валерій Шестак.

Потреба є і в коштах, і в препараті «АКТЕМРА— 800мл», а ліки коштують 46 000 грн.

Друзі цікавляться, може хто має можливість купити препарат дешевше – будуть вдячні за будь— яку інформацію.

Увага! Через технічний збій основну картку, на яку збирали кошти, довелось змінити. Однак всю суму перевели на нову картку. Вірні реквізити - у довідці. 

Довідка

Кошти на лікування Назара Савчака можна перерахувати на к/р ПриватБанку: 4149 6090 0283 6387, Валерій Шестак.

P.S. Станом на 23:10 13 січня на рахунок надійшли 1 319 грн.

Довідки за тел.:  097 195 68 82

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Надія Головко

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  • Леся Гудь

    Хай Бог допомагає Вам, Назаре.
    +
  • Наталія Соботюк

    +++++
  • Svitlana Turayeva

    +++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up