Лікарі та рідні борються за життя 23-річного Володимира, який повернувся з Польщі зі страшною хворобою

Лікарі та рідні борються за життя 23-річного Володимира, який повернувся з Польщі зі страшною хворобою

Вже місяць лежить у комі Володимир Литвин із села Кам’янка Теребовлянського району. Нагадаємо, хлопець поїхав на роботу до Польщі разом з нареченою, щоб заробити гроші на весілля, а через кілька днів після повернення - опинився в комі. Мати та наречена день і ніч проводять біля лікарняного ліжка.

У хлопця - енцефаліт із ураженням кори головного мозку.  На дороге лікування Володимира гроші збирали рідні й друзі, підтримували і зовсім незнайомі люди. Сім’я і зараз потребує допомоги. Тому рідні просять небайдужих допомогти врятувати хлопція

Самопочуття Володимира погіршилось через два дні після повернення із заробітків у Польщі, де вони з нареченою заробляли на весілля. Спершу в хлопця почала боліти голова.  Ще через кілька днів він знепритомнів. Спочатку він поїхав до районної лікарні, потім - до обласної, де йому діагностували енцефаліт з проявами менінгіту. З 30 серпня хлопець не приходив до тями.  

Відео дня

Лікарі кажуть, що вірус Володимир міг підхопити закордоном через укус комахи.

- Зараз лікарі оцінюють стан Володі як стабільно важкий, він вже почав рухати ногою. Ми дуже сподіваємося, що все буде добре, надія завжди є,  - каже сестра Володимира. - Лікарі кажуть, що на відновлення потрібно 30-40 днів, вже пройшло 30. Ми боремося за здоров’я Володі.

Вдень і вночі мати і наречена Володимира не відходять від його ліжка. Після публікації матеріалу про хворобу хлопця на біду сім’ї відгукнулись багато небайдужих. Поширювали прохання по допомогу в соцмережах усі однокласники, друзі та знайомі Володимира.

- Ми дякуємо всім, хто допомагає нам. Дзвонило багато людей, які були у подібних ситуаціях. Завдяки Вашій доброті сьогодні ми можемо врятувати життя Володі. Я ще раз дякую усім за кошти і щиру молитву за здоров'я нашого Володі, - каже сестра.

Щодня на медикаменти, що підтримують імунітет хлопця потрібно від 8 до 10 тисяч гривень. А лише одні з ліків, які стимулюють імунну систему, коштують 16 тис. гривень.

Довідка:

Кошти на лікування Володимира Литвина можна перерахувати на картку у ПриватБанку: 5168 7573 6520 6608, сестра Володимира Литвина - Ольга Чайковська. Телефон: 098-955-68-81.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Ось мене дивує позиція держави , яка скинула фактично оплату за лікування на людей . Де б...... таке є щоб в лікарню носити чемодани грошей ,і ще не факт що вилікують казати і обіцяти теж можна багато чого.Значить якщо державі щось треба так ти зобовязаний ,а як тобі щось треба так держава тобі показує реальний член . Мене також дивує позиція церкви  ,яка має допомагати ось таким людям у котрих життя на волосинці ,а замість цього ми бачимо як церкви переводять людські гроші на будівельні матеріали .Ось для прикладу церква Михайла -зносять цегляну огорожу і ставлять огорожу із гладкого каменю .Також за своїм котеджем, який збудований за людські гроші  зараз роблять свердловину на воду ,і все це файна копійочка за котру можна було б врятувати хоча б одне життя .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up