Рак не заважає їй бути щасливою. Допоможіть Олі зібрати кошти на лікування у Китаї

Рак не заважає їй бути щасливою. Допоможіть Олі зібрати кошти на лікування у Китаї
  • Вона називає себе “Лисою черепушкою”, має багато друзів і в соцмережах просить її не жаліти. Хештег “РакДурак” став відомим саме завдяки мужній чернівчанці Олі, яка своїм прикладом доводить, що онкологічний  діагноз - не вирок.
  • Ольга Гердега просить небайдужих допомогти із коштами на лікування У Китаї та закликає усіх  насолоджуватись кожною хвилиною життя.

27-річній чернівчанці Ользі протягом семи місяців лікарі не могли встановити діагноз. Дівчина постійно кашляла і задихалась. У Київському інституті раку таки знайшли причину її поганого самопочуття, - лімфому неходжкінську. Іншими словами – злоякісну пухлину діагностували столичні медики. Перший день літа минулого року Ольга запам’ятає на все  життя.

- Я тоді була зі своєю вагітною сестрою, яка перебувала якраз на 6 місяці вагітності, - розповідає Оля. -  Ми вийшли з лікарні, пригадую: вона мене обійняла. Я легенько заплакала і у мене потекла туш, навколо ока було чорне і я тоді пожартувала, що я – як панда. Це нас розвеселило. Ми з сестрою жартували, планували, яку зачіску зробити, щоб гарно коротко постригтися чи зробити перуку з власного волосся.

Відео дня

Жартома Оля тепер називає себе «Лиса Черепушечка».  Хіміотерапію із гумором - "смаколики". Дівчина втратила волосся після чергового курсу хіміотерапії. Капелюшки та перуки носити не любить. Впевнена: без них вона виглядає привабливішою. І всіх своїх подруг по палаті теж переконала у цьому.

Сам процес стрижки Оля знімала на відео і запостила на своїй сторінці у соцмережі “Інстаграм”.

До своєї хвороби дівчина ставиться по-філософськи. Каже, завдяки недузі з її життя зникли непотрібні люди, натомість  з’явилися ті, які підтримують. Ольга в свою чергу стала прикладом для багатьох українців, які борються з раком. Чимало інтернет-видань із всього світу вже писали про неї, а люди, яким діагностували рак, дякують Олі, що вселила їм віру. 

- Мушу наразі просити про термінову допомогу на лікування в Китаї на імунотерапію, - пише на своїй сторінці Оля Гердега. -  Справи дуже погіршились, лікування не допомагає з усього спробуваного мною. Наразі, як шанс, це імунотерапія в Китаї CAR-t, що коштує 50.000$. А стан мій все гіршає, не говорячи про самопочуття... У мене постійний біль і важко стає дихати.... Буду вдячна за будь-яку можливу допомогу!

Реквізити при бажанні допомогти :

•ПриватБанк - 5168 7573 1120 8658 
•WesternUnion - Gerdega Olga 
•PayPal - [email protected] (Катя Гордій) [подруга] сторінка створена для мене!

PayPal- https://www.paypal.com/pools/c/86RBO3JffO

gofundme - https://www.gofundme.com/cancer-sucks-non-hodgkins-lymphoma…

INSTAGRAM - https://www.instagram.com/olka_gerdega/

FACEBOOK - https://www.facebook.com/gerdega.olka

YouTube - tps://www.youtube.com/cha…/UCLiV6hMlcdbZFlca6RhqrVw/videos

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Оля Брик

    Господи спаси і оздорови  ОЛЬГУ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up