За добу в зоні АТО загинув один боєць

За добу в зоні АТО загинув один боєць
За останню добу в зоні проведення антитерористичної операції загинув один український військовий, ще вісім бійців дістали поранення.

Про це на традиційному брифінгу у четвер розповів речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовий загинув, ще 8 - дістали поранення", - сказав він.

За словами Мотузяника, найбільші втрати сили АТО понесли в ході бою на Світлодарській ділянці оборони.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Присутність великої кількістї місцевого населення на параді до дня перемоги, що проводився бойовиками ДНР у Донецьку, свідчить про те, що справа НЕ у російській пропаганді! Оскільки, реальна загроза життю та добробуту мала б зірвати з очей БУДЬ-ЯКУ ілюзію світлого майбутнього під владою ДНР, нав'язану російським пропагандистським ТВ, очевидно, маємо справу з людьми, які ніколи не вважали себе українцями, а просто--русскімі, а територію України--південно-західною частиною великої Росії. Мешканців окупованого Донбасу, очевидно влаштовує придністровський сценарій майбутнього свого регіону!

    Тільки, ЧОМУ продовжують погибати наші хлопці, якщо уже зрозуміло, що повернути цей регіон у лоно України на попередніх правах не вдасться і перемоги Української армії над бойовиками ДНР у класичному розумінні НЕ БУДЕ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up