Економія часу через «MyPay»

Сучасний світ важко уявити без миттєвого інтернету, цілодобового сервісу та доступу з будь-кого куточка світу. Але так було не завжди. Минуле сторіччя досі дається в знаки через нерозуміння старших за віком людей як працюють технології та світові мережі.

А особливо, які можливості відкриваються для нас. Буденні речі, як сплата комунальних рахунків, оплата штрафів (за порушення ПДР) поповнення рахунку мобільного телефону, переведення грошей з картки на картку, придбання товарі чи отримання інших послуг – тепер можна здійснювати за допомогою електронної каси.

Для виконання вище перелічених дій потрібно мати картки Visa або Mastercard з необхідною кількістю коштів (залежно від вартості ваших побажань) та зі смартфону, ноутбука, комп’ютера чи планшету зайти за адресою https://mypay.ua/ або вже з конкретною метою, або для ознайомлення послуг онлайн-сервісу.

Серед преваг постійні клієнти можуть назвати: цілодобовий доступ з будь-якого куточку планети (але обов’язкове під’єднання до інтернету), гнучкість системи бонусів та заохочень, особистий кабінет з усією історією ваших платежів та наявність квитанцій в електронном3у вигляді. Хоча компанія «MyPay» заснована не так давно, але вона вже займається моментальними платежами через мережеві з’єднання на високому рівні.

Відео дня

Окрім вище згаданих можливих видів поповнення та оплати, ви також маєте змогу сплачувати рахунки за інтернет та кабельнеTV. І що варто вирізнити – індивідуальний підхід до кожного клієнта. Хоча ви можете скористатися розділом «Відповіді на типові запитання», тому що новачку онлайн-каси буде все зрозуміло зі зручного інтерфейсу.

Консультанти вислухують ваше питання та знайдуть оптимальне рішення проблеми. Персонал складається з кваліфікованих працівників з достатнім досвідом за плечима. Для реєстрації на сайті (для отримання особистого кабінету) вам необхідно надати інформацію щодо вашого e-mail, номеру мобільного телефону і придумати пароль. Коли користувач (клієнт) авторизується, то система автоматично зберігає в історії усі платежі та розрахунки. Не варто також турбуватися про розголошення особистих даних та банківської історії, адже законодавство чітко встановлює правила про захист особистих даних клієнта.

Тому вам не потрібно більше стояти у чергах численних відділеннях банків, довго чекати на замовлені речі чи послуги, коли це можна зробити в режимі реального часу не залишаючи комфортного дому, відпочинку чи робочого місця. Більше 600 послуг, безперервний контроль власних платежів через особистий кабінет, захищеність з боку законодавства, акції та спеціальні пропозиції, уважні консультанти – все це та навіть більше на «MyPay».

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up