Коштовні подарунки для дорогоцінних моментів життя (новини компаній)

Коштовні подарунки для дорогоцінних моментів життя (новини компаній)
В нашому житті є дорогоцінні моменти, які вимагають не менш коштовного оформлення. Миті, в які хочеться подарувати близькій людині весь світ – і щось надзвичайно дороге і ефектне. Ось тоді 80% всіх нас згадує про ювелірне мистецтво.

Адже коли ми говоримо про найбільш бажані подарунки – згадуємо про майстрів, що підкорили дорогоцінні метали – платину, золото, срібло. А й справді – зберіть найдорожчі речі в домі. Обручка від коханого чоловіка, перстень, подарований як подяка за народження сина, хрестик для малюка від кумів в день хрещення, дорогі сережки – як реалізована мрія, стильний браслет, що підкреслює тонкий зап'ясток, від друзів… Це далеко не весь перелік того, що викликало вашу посмішку і радість у ту мить, коли ви отримали цей подарунок, і з того моменту піднімало настрій щоразу, як тільки прикрашало ваше тіло.

Тож щоб зробити найкращий подарунок – треба звертатись до професіоналів. Адже тих, хто продає ювелірні вироби, є немало, однак якість виробів та талант майстрів можуть сильно "кульгати".

Мережа магазинів “Золото” працює у Тернополі уже більше 15 років. Впродовж усього цього часу мережа радує своїх клієнтів, надаючи їм широкий асортимент ювелірної продукції. Впевненість у якості своєї продукції підтверджує гарантійний строк на усі вироби – 6 років. Тут безліч виробів справді є творіннями дизайнерів і втілюють в собі кращі шедеври новітніх майстрів ювелірної справи. Щосезону тут можна знайти ексклюзивні новинки ювелірної справи, зокрема цьогоріч оновилася колекція італійського ювелірного майстра Gabriella Rigamonti.

Відео дня

Previous Next

Мережа магазинів “Золото” співпрацює із понад сотнею ювелірних підприємств України. Це дозволяє забезпечувати широчезний асортимент продукції для своїх покупців. До речі, за асортиментом тернопільська мережа потужніша і багатша, ніж більшість ювелірних магазинів Тернополя та Львова. Ще однією "родзинкою" є власна ювелірна майстерна, яка розташована по вул. Руська, 18 у місті Тернополі. Це дозволяє швидко відремонтувати пошкоджені вироби. До прикладу, якщо покупець придбав перстень, то у ювелірній майстерні він може звузити його або розширити, якщо є, звісно, потреба у цьому.

Поговоримо тепер про асортимент. Тут є ювелірні творіння для дорослих та дітей, для чоловіків та жінок, для людей, які люблять шик і ексклюзивність, та тих, хто цінує стильну класику. Особливу увагу тут приділяють весільним коштовним прикрасам. Зокрема, у мережі магазинів представлено 35 видів обручок на всі смаки.

Та якщо обручка має бути простою і гладенькою, як сімейне життя щасливої пари, то перстень для заручин часто обирають із коштовним каменем, який символізуватиме цінність почуттів та союзу для обох щасливих  молодят. Камінь можна обирати будь-який - сапфіри, рубіни, смарагди – усе це зараз користується популярністю серед покупців, однак пальма першості все одно за діамантами Вони хоч і найдорожчі, але користуються найбільшим попитом серед покупців.
У салоні також представлений широкий вибір весільних фужерів з інкрустованим камінням, що теж внесуть свою лепту у стильне і незабутнє святкування важливих подій.

Previous Next

До слова, тут можна придбати не лише прикраси для тіла, але і коштовні елементи, що оздоблять дім: срібні рамки для фотографій, ікони, столові набори тощо.

Не загубитися у великому потоці товару покупцям завжди допоможуть продавці-консультанти.  Вони зможуть детально пояснити про той чи інший виріб та інкрустований камінь, який у ньому знаходиться. Можуть навіть підібрати камінь, який вам підходить по гороскопу. Повірте, вони порадять вам справді те, що вам пасуватиме, принесе удачу, радість і лише позитивні емоції, а не просто абияк, щоб ви потратили гроші. Тож після відвідин магазину "Золото" ви неодмінно залишитесь задоволеним, з цінним придбанням і ще й повернетесь сюди за нагоди, настільки будете задоволені асортиментом.
Тож чекаємо вас у салонах мережі ювелірних магазинів “Золото” за адресами:

м. Тернопіль

вул. Руська, 18, тел. (0352) 52-29-08
вул. Руська, 24, тел. (0352) 52-04-29

ТРЦ "Орнава", вул. Живова, 15а, тел. (0352) 47-50-36

вул. Чорновола, 5, (0352) 52-04-94

ТРЦ “Подоляни”, вул. Текстильна, 24ч, тел. (0352) 47-79-10
м. Теребовля

вул. Кн. Василька, 92/7, тел. (03551) 2-39-57

м. Чортків
вул. Шевченка, 1, тел. (03552) 2-08-78

 

Коментарі (1)
  • мама

    Вирішили Савки попіаритися...Одні з найдорожчих магазинів золота у Тернополі...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up